CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Nathaniel Geană, candidatul PSD la Primăria Câmpina

- Politică -

Nathaniel Geană, candidatul PSD la Primăria Câmpina

UPDATE - Medicul Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, precizează faptul că nu va candida nici pentru funcția de consilier local și nici la vreo altă funcție la alegerile locale din iunie 2020.
UPDATE - Nathaniel Geană este membru al Partidului Forța Națională și este propus să candideze la Primăria Câmpina din partea alianței PSD - Forța Națională. Candidatura sa urmează să fie aprobată în birourile de conducere ale celor două partide.


După o perioadă destul de lungă de incertitudini la nivelul organizației locale a Partidului Social Democrat, lucrurile par să fi intrat pe un făgaș mai aproape de normalitate - s-a stabilit conducerea organizației până la alegerile locale, s-a stabilit candidatul la funcția de primar, precum și cine va deschide lista de candidați pentru Consiliul Local.

După îndelungi discuții, numele acceptat de organizație pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Câmpina a fost, în sfârșit, stabilit - Nathaniel Geană, fost șef de cabinet al lui Teodor Meleșcanu. Nathaniel Geană are 32 de ani, este om de afaceri și a mai fost membru ALDE. Acum, desemnarea sa pentru Primăria Câmpina urmează a fi validată în forurile de conducere ale organizației locale și apoi ale conducerii județene.
De asemenea, după cum spuneam, s-a stabilit persoana care deschide lista candidaților pentru Consiliul Local Câmpina - dr. Călin Tiu, actualul manager al Spitalului Municipal, numele său fiind intens vehiculat și pentru o posibilă candidatură la funcția de primar din partea PSD, dar iată că va candida doar la Consiliul Local.
Nu în ultimul rând, s-a luat decizia să nu se mai organizeze alegeri pentru conducerea filialei locale, după demisia fostului președinte Mihaela Voicilă. De conducerea organizației locale, cel puțin până la alegerile din vară, urmând să se ocupe o echipă formată din Mihaela Neagu Petrovici, Livia Lupu și Ion Dragomir (nu este vorba despre fostul viceprimar al municipiului, ci de un alt membru al organizației locale a PSD).


19 Feb 2020 07:38 8696 vizualizari


Comentarii


  • 23.02.2020 18:11 Cornelia Să nu ne agităm, `Știm Noi Cine` pune majoritatea candidaților la primăria Câmpina. Trist este că toți candidații impuși vin cu strings attached...
  • 21.02.2020 23:02 Ionut Pai cu asa (fost) presedinte nu trebuie sa mire pe nimeni nivelul la care a ajuns PSD Campina. Dna Voicila a adus organizatia locala la procentul la care prietena ei buna si sustinatoare, dna Dancila a adus partidul la nivel de tara.
  • 20.02.2020 08:19 Iulian Bobu Această candidatură zugrăvește disperarea în care se găsește PSD Câmpina. Nici unul dintre candidații vehiculați nu a acceptat să reprezinte PSD în alegerile locale. „Cel mai mare partid din România” nu are un candidat propriu pentru Municipiul Câmpina. Doctorul Tiu anunță că nu vrea nici pe lista pentru consiliul local (oricum ar fi fost acolo doar ca să tragă lista și apoi pleca). Fostul ALDE le livrează un candidat cu probleme penale, exact ce îi trabuia PSD. Organizația locală nu are președinte iar membri de partid sunt împrăștiați în 3 zări. Și toate astea în condițiile în care PSD Câmpina stă pe 3000 - 3500 de voturi (probate la toate alegerile de până acum) Asta trebuie să le dea de gândit!
  • 19.02.2020 18:53 Ilinca Îmi place ca e tânăr... Dar preferam oameni ca dl Nistor, dl Mușat, Andi Duran...
  • 19.02.2020 12:16 Petre Așteptam acest update. Face legătura cu posibila respingere a candidatului de către organizația PSD. Prietenii știu de ce!!!
  • 19.02.2020 08:39 cris adi NU A FOST LA PARTIDA ROMILOR ?
1699 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
1445 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
1566 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
779 vizualizari 16 May 2024 20:04 Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Una dintre prioritățile incluse în programul electoral al candidatului Alianței Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Câmpina, Bogdan Ene, precum și a întregii alianțe este reamenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV