Nathaniel Geană, candidatul PSD la Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

UPDATE - Medicul Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, precizează faptul că nu va candida nici pentru funcția de consilier local și nici la vreo altă funcție la alegerile locale din iunie 2020.
UPDATE - Nathaniel Geană este membru al Partidului Forța Națională și este propus să candideze la Primăria Câmpina din partea alianței PSD - Forța Națională. Candidatura sa urmează să fie aprobată în birourile de conducere ale celor două partide.


După o perioadă destul de lungă de incertitudini la nivelul organizației locale a Partidului Social Democrat, lucrurile par să fi intrat pe un făgaș mai aproape de normalitate - s-a stabilit conducerea organizației până la alegerile locale, s-a stabilit candidatul la funcția de primar, precum și cine va deschide lista de candidați pentru Consiliul Local.

După îndelungi discuții, numele acceptat de organizație pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Câmpina a fost, în sfârșit, stabilit - Nathaniel Geană, fost șef de cabinet al lui Teodor Meleșcanu. Nathaniel Geană are 32 de ani, este om de afaceri și a mai fost membru ALDE. Acum, desemnarea sa pentru Primăria Câmpina urmează a fi validată în forurile de conducere ale organizației locale și apoi ale conducerii județene.
De asemenea, după cum spuneam, s-a stabilit persoana care deschide lista candidaților pentru Consiliul Local Câmpina - dr. Călin Tiu, actualul manager al Spitalului Municipal, numele său fiind intens vehiculat și pentru o posibilă candidatură la funcția de primar din partea PSD, dar iată că va candida doar la Consiliul Local.
Nu în ultimul rând, s-a luat decizia să nu se mai organizeze alegeri pentru conducerea filialei locale, după demisia fostului președinte Mihaela Voicilă. De conducerea organizației locale, cel puțin până la alegerile din vară, urmând să se ocupe o echipă formată din Mihaela Neagu Petrovici, Livia Lupu și Ion Dragomir (nu este vorba despre fostul viceprimar al municipiului, ci de un alt membru al organizației locale a PSD).

5163 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cris adi 19.02.2020 08:39 NU A FOST LA PARTIDA ROMILOR ?
  • Petre 19.02.2020 12:16 Așteptam acest update. Face legătura cu posibila respingere a candidatului de către organizația PSD. Prietenii știu de ce!!!
  • Ilinca 19.02.2020 18:53 Îmi place ca e tânăr... Dar preferam oameni ca dl Nistor, dl Mușat, Andi Duran...
  • Iulian Bobu 20.02.2020 08:19 Această candidatură zugrăvește disperarea în care se găsește PSD Câmpina. Nici unul dintre candidații vehiculați nu a acceptat să reprezinte PSD în alegerile locale. „Cel mai mare partid din România” nu are un candidat propriu pentru Municipiul Câmpina. Doctorul Tiu anunță că nu vrea nici pe lista pentru consiliul local (oricum ar fi fost acolo doar ca să tragă lista și apoi pleca). Fostul ALDE le livrează un candidat cu probleme penale, exact ce îi trabuia PSD. Organizația locală nu are președinte iar membri de partid sunt împrăștiați în 3 zări. Și toate astea în condițiile în care PSD Câmpina stă pe 3000 - 3500 de voturi (probate la toate alegerile de până acum) Asta trebuie să le dea de gândit!
  • Ionut 21.02.2020 23:02 Pai cu asa (fost) presedinte nu trebuie sa mire pe nimeni nivelul la care a ajuns PSD Campina. Dna Voicila a adus organizatia locala la procentul la care prietena ei buna si sustinatoare, dna Dancila a adus partidul la nivel de tara.
  • Cornelia 23.02.2020 18:11 Să nu ne agităm, `Știm Noi Cine` pune majoritatea candidaților la primăria Câmpina. Trist este că toți candidații impuși vin cu strings attached...

Politică

3032 vizualizari
12 mar. 2020 18:00

În câteva zile se va anunța numele unui nou candidat la Primăria Câmpina

8 comentarii

Alegerile locale se apropie, iar unele formațiuni politice deja și-au anunțat candidații, altele se pregătesc să facă acest lucru, previziunile fiind că vom avea la Câmpina o campanie electorală fără precedent, din foarte multe puncte de vedere. Există o formațiune politică importantă, dintre cele care nu și-au anunțat, încă, numele candidatului, care își dorește să aducă un suflu nou și care vrea ca viitorul candidat să fie răspunsul unor întrebări la care câmpinenii așteaptă de prea multă vreme o rezolvare, soluții concrete.

5298 vizualizari
25 feb. 2020 09:55

Ludovic Orban, președintele PNL: "Cine e trimis în judecată nu poate să candideze!". Declarație îngrijorătoare inclusiv pentru primarul Câmpinei, Horia Tiseanu

2 comentarii

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat luni, 24 februarie 2020, că formațiunea politică pe care o conduce are prevăzute în statut criterii de integritate care vor trebui respectate la alegerile locale din vara acestui an. "Până la 1 martie, organizaţiile judeţene trebuie să stabilească lista candidaţilor. Decizia organizaţiei judeţene trebuie votată în BPN. Cu siguranţă avem criteriile de integritate prevăzute în statut. De exemplu, dacă cineva e trimis în judecată nu poate să candideze. Statutul este obligatoriu de respectat de toate organizaţiile", a spus Ludovic Orban la finalul ședinței de ieri a Biroului Executiv al PNL.

Alte stiri recente

1 vizualizari
30 mar. 2020 09:38

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Zaragoza, Spania

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

9 vizualizari
30 mar. 2020 09:09

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 martie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.