Nathaniel Geană, candidatul PSD la Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

UPDATE - Medicul Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, precizează faptul că nu va candida nici pentru funcția de consilier local și nici la vreo altă funcție la alegerile locale din iunie 2020.
UPDATE - Nathaniel Geană este membru al Partidului Forța Națională și este propus să candideze la Primăria Câmpina din partea alianței PSD - Forța Națională. Candidatura sa urmează să fie aprobată în birourile de conducere ale celor două partide.


După o perioadă destul de lungă de incertitudini la nivelul organizației locale a Partidului Social Democrat, lucrurile par să fi intrat pe un făgaș mai aproape de normalitate - s-a stabilit conducerea organizației până la alegerile locale, s-a stabilit candidatul la funcția de primar, precum și cine va deschide lista de candidați pentru Consiliul Local.

După îndelungi discuții, numele acceptat de organizație pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Câmpina a fost, în sfârșit, stabilit - Nathaniel Geană, fost șef de cabinet al lui Teodor Meleșcanu. Nathaniel Geană are 32 de ani, este om de afaceri și a mai fost membru ALDE. Acum, desemnarea sa pentru Primăria Câmpina urmează a fi validată în forurile de conducere ale organizației locale și apoi ale conducerii județene.
De asemenea, după cum spuneam, s-a stabilit persoana care deschide lista candidaților pentru Consiliul Local Câmpina - dr. Călin Tiu, actualul manager al Spitalului Municipal, numele său fiind intens vehiculat și pentru o posibilă candidatură la funcția de primar din partea PSD, dar iată că va candida doar la Consiliul Local.
Nu în ultimul rând, s-a luat decizia să nu se mai organizeze alegeri pentru conducerea filialei locale, după demisia fostului președinte Mihaela Voicilă. De conducerea organizației locale, cel puțin până la alegerile din vară, urmând să se ocupe o echipă formată din Mihaela Neagu Petrovici, Livia Lupu și Ion Dragomir (nu este vorba despre fostul viceprimar al municipiului, ci de un alt membru al organizației locale a PSD).

8248 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cris adi 19.02.2020 08:39 NU A FOST LA PARTIDA ROMILOR ?
  • Petre 19.02.2020 12:16 Așteptam acest update. Face legătura cu posibila respingere a candidatului de către organizația PSD. Prietenii știu de ce!!!
  • Ilinca 19.02.2020 18:53 Îmi place ca e tânăr... Dar preferam oameni ca dl Nistor, dl Mușat, Andi Duran...
  • Iulian Bobu 20.02.2020 08:19 Această candidatură zugrăvește disperarea în care se găsește PSD Câmpina. Nici unul dintre candidații vehiculați nu a acceptat să reprezinte PSD în alegerile locale. „Cel mai mare partid din România” nu are un candidat propriu pentru Municipiul Câmpina. Doctorul Tiu anunță că nu vrea nici pe lista pentru consiliul local (oricum ar fi fost acolo doar ca să tragă lista și apoi pleca). Fostul ALDE le livrează un candidat cu probleme penale, exact ce îi trabuia PSD. Organizația locală nu are președinte iar membri de partid sunt împrăștiați în 3 zări. Și toate astea în condițiile în care PSD Câmpina stă pe 3000 - 3500 de voturi (probate la toate alegerile de până acum) Asta trebuie să le dea de gândit!
  • Ionut 21.02.2020 23:02 Pai cu asa (fost) presedinte nu trebuie sa mire pe nimeni nivelul la care a ajuns PSD Campina. Dna Voicila a adus organizatia locala la procentul la care prietena ei buna si sustinatoare, dna Dancila a adus partidul la nivel de tara.
  • Cornelia 23.02.2020 18:11 Să nu ne agităm, `Știm Noi Cine` pune majoritatea candidaților la primăria Câmpina. Trist este că toți candidații impuși vin cu strings attached...

Politică

2714 vizualizari
16 aug. 2022 20:19

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

5 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

6134 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

11 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

Alte stiri recente

963 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1400 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.