Nathaniel Geană, candidatul PSD la Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

UPDATE - Medicul Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, precizează faptul că nu va candida nici pentru funcția de consilier local și nici la vreo altă funcție la alegerile locale din iunie 2020.
UPDATE - Nathaniel Geană este membru al Partidului Forța Națională și este propus să candideze la Primăria Câmpina din partea alianței PSD - Forța Națională. Candidatura sa urmează să fie aprobată în birourile de conducere ale celor două partide.


După o perioadă destul de lungă de incertitudini la nivelul organizației locale a Partidului Social Democrat, lucrurile par să fi intrat pe un făgaș mai aproape de normalitate - s-a stabilit conducerea organizației până la alegerile locale, s-a stabilit candidatul la funcția de primar, precum și cine va deschide lista de candidați pentru Consiliul Local.

După îndelungi discuții, numele acceptat de organizație pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Câmpina a fost, în sfârșit, stabilit - Nathaniel Geană, fost șef de cabinet al lui Teodor Meleșcanu. Nathaniel Geană are 32 de ani, este om de afaceri și a mai fost membru ALDE. Acum, desemnarea sa pentru Primăria Câmpina urmează a fi validată în forurile de conducere ale organizației locale și apoi ale conducerii județene.
De asemenea, după cum spuneam, s-a stabilit persoana care deschide lista candidaților pentru Consiliul Local Câmpina - dr. Călin Tiu, actualul manager al Spitalului Municipal, numele său fiind intens vehiculat și pentru o posibilă candidatură la funcția de primar din partea PSD, dar iată că va candida doar la Consiliul Local.
Nu în ultimul rând, s-a luat decizia să nu se mai organizeze alegeri pentru conducerea filialei locale, după demisia fostului președinte Mihaela Voicilă. De conducerea organizației locale, cel puțin până la alegerile din vară, urmând să se ocupe o echipă formată din Mihaela Neagu Petrovici, Livia Lupu și Ion Dragomir (nu este vorba despre fostul viceprimar al municipiului, ci de un alt membru al organizației locale a PSD).

7730 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cris adi 19.02.2020 08:39 NU A FOST LA PARTIDA ROMILOR ?
  • Petre 19.02.2020 12:16 Așteptam acest update. Face legătura cu posibila respingere a candidatului de către organizația PSD. Prietenii știu de ce!!!
  • Ilinca 19.02.2020 18:53 Îmi place ca e tânăr... Dar preferam oameni ca dl Nistor, dl Mușat, Andi Duran...
  • Iulian Bobu 20.02.2020 08:19 Această candidatură zugrăvește disperarea în care se găsește PSD Câmpina. Nici unul dintre candidații vehiculați nu a acceptat să reprezinte PSD în alegerile locale. „Cel mai mare partid din România” nu are un candidat propriu pentru Municipiul Câmpina. Doctorul Tiu anunță că nu vrea nici pe lista pentru consiliul local (oricum ar fi fost acolo doar ca să tragă lista și apoi pleca). Fostul ALDE le livrează un candidat cu probleme penale, exact ce îi trabuia PSD. Organizația locală nu are președinte iar membri de partid sunt împrăștiați în 3 zări. Și toate astea în condițiile în care PSD Câmpina stă pe 3000 - 3500 de voturi (probate la toate alegerile de până acum) Asta trebuie să le dea de gândit!
  • Ionut 21.02.2020 23:02 Pai cu asa (fost) presedinte nu trebuie sa mire pe nimeni nivelul la care a ajuns PSD Campina. Dna Voicila a adus organizatia locala la procentul la care prietena ei buna si sustinatoare, dna Dancila a adus partidul la nivel de tara.
  • Cornelia 23.02.2020 18:11 Să nu ne agităm, `Știm Noi Cine` pune majoritatea candidaților la primăria Câmpina. Trist este că toți candidații impuși vin cu strings attached...

Politică

6652 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

7 vizualizari
23 sept. 2021 20:54

La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

132 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.