Împreună pentru Maya Andreea. Haideți să salvăm o viață!

Social (Categoria articolului)

Maya Andreea Chee are 4 ani și își va petrece Ziua Copilului pe un pat de spital. Niciun copil din această lume nu ar trebui să treacă prin ceea ce trece Maya, niciun copil din această lume nu ar trebui să îndure atâta suferință. Un pui de om care luptă pentru viața sa. Iar viața acestui copil, într-un mod cumplit, dureros, nedrept, se măsoară în bani. Maya are nevoie de bani pentru o nouă intervenție chirurgicală, are nevoie de bani să trăiască!  

Un copil vesel, energic, pus pe șotii, năzdrăvan, cu un chef nebun de joacă. Un copil fericit. Așa a fost Maya Andreea Chee până în toamna anului trecut. Dintr-o dată, a început să fie amețită, să-i curgă ochișorii, apoi să nu se mai poată deplasa. Diagnosticul a fost crunt - gliom infiltrativ de trunchi cerebral, o formă de cancer foarte agresivă, la cap. Clipe de neimaginat pentru un părinte, un șoc. Așa a fost pentru Lavinia și Florin, părinții fetiței, un șoc. Au urmat internările la Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu" și la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din București. Apoi la Medical Park Florya Hospital din Istanbul, Turcia. Aici, la spitalul din Turcia, Maya a fost operată pe creier, apoi a trecut printr-o nouă operație pentru montarea unui shut, pentru evitarea hidrocefaliei. Au urmat zeci de ședințe de radioterapie și chimioterapie. Operațiile și tratamentul au fost plătite de părinții micuței, au reușit atunci să facă acest lucru. O familie superbă, care locuiește în Breaza și care nu credea că va trece vreodată prin acest coșmar.
"În noiembrie 2020, după terminarea radioterapiei, am ajuns cu mari speranțe acasă. În luna decembrie am mers la control și totul arăta conform așteptărilor, urmând să ne revedem în martie, la trei luni distanță. În martie am revenit în Turcia pentru control, după efectuarea unui RMN, veștile erau tot mai bune. Tumoarea se diminuase considerabil. Erau speranțe din ce în ce mai mari pentru Maya, pentru noi, părinții, pentru familie. Trebuia să ajungem la control în luna iunie, însă, ne întorsesem în timp și am început din nou coșmarul", spun părinții fetiței. 
Simptomele au început să reapară luna aceasta, în mai 2021. Maya respira din ce în ce mai greu, nu mai putea mesteca, nu mai putea mânca. Familia a plecat de urgență în Turcia. Medicii au analizat RMN-ul - ceea ce mai rămăsese din tumoare efectiv a... explodat. Și este nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, pentru a câștiga timp în ideea găsirii unui tratament special pentru această tumoare. O intervenție chirurgicală care costă 20.000 de euro, bani de care familia nu dispune. 

Acum intervine rolul nostru, al oamenilor de bine și suntem mulți, cu siguranță. Haideți să o ajutăm pe Maya, îngerașul acesta de numai 4 ani! Haideți să nu-i lăsăm singuri pe Lavinia și Florin în această luptă pentru viața fetiței lor și să-i ajutăm, fiecare cu cât poate dona, astfel încât micuța Maya să supraviețuiască îngrozitoarei boli! Donația fiecăruia dintre noi nu este doar o sumă de bani, este șansa unei vieți salvate!
Donațiile se pot face în conturile Asociației "Salveză o inimă":
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar (Banca Transilvania Botoșani): 
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001
CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
La transferul bancar, trebuie precizat numele copilului "pentru Chee Maya Andreea"

COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
REVOLUT: 0752.753.540

Cei care nu au posibilitatea să doneze pot ajuta distribuind pe Facebook pagina "Împreună pentru Maya Andreea Chee"

 

4040 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

797 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

4302 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

La Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina a avut loc premierea concursului de creație literară pentru elevi

Ajuns la a V-a ediție, concursul de creație literară ”Pe tărâmul lecturii” rezervat elevilor câmpineni, s-a încheiat joi, 2 decembrie, cu festivitatea de premiere, care a avut loc pe terasa Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina.

Alte stiri recente

118 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2014 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.