CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Echipajul Școlii Centrale Câmpina a obținut mențiune la etapa județeană a concursului “Educația rutieră - Educație pentru viață”

- Social -

Echipajul Școlii Centrale Câmpina a obținut mențiune la etapa județeană a concursului “Educația rutieră - Educație pentru viață”

În Parcul Bucov a avut loc sâmbătă, 4 iunie 2022, etapa județeană a Concursului Național “Educația rutieră - Educație pentru viață”, organizat de Ministerul Educației Naționale în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne și destinat elevilor din ciclul primar și ciclul gimnazial. Echipajul Școlii Gimnaziale Centrale din Câmpina a obținut mențiune la această etapă județeană.

Concursul a avut trei probe: proba teoretică - în vederea verificării cunoștințelor în domeniul rutier și două probe practice - parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon și parcurgerea unui traseu în parcul-școală. Fiecare echipaj a avut în componență patru membri. Echipajul de la Școala Centrală a fost format din elevii: Alexandru Ioan Toader (clasa a IV-a C), Andrei Matos Cristescu (clasa a VII-a B), Alexandra Gabriela Montabone (clasa a VII-a B) și Ianis Ștefan Paraschiv (clasa a VII-a B), coordonați de profesor pentru învățământ primar, Daniela Simona Dinu. Felicitări penru calificarea la etapa județeană și pentru mențiunea obținută aici!
Primele trei locuri la etapa județeană a concursului au fost ocupate de Școala Gimnazială nr.1 Mizil, Liceul “Carol I” Sinaia / Școala Generală Principesa Maria și Liceul “Simion Stolnicu” Comarnic. Aceste trei echipaje vor reprezenta Prahova la etapa națională a concursului.


05 Jun 2022 18:36 2075 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
663 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
820 vizualizari 14 Jun 2024 07:29 Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

După cum am scris și cu alte ocazii, Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" din Câmpina este implicată în mai multe proiecte de tip eTwinning.

citeste mai mult
3047 vizualizari 02 Jun 2024 19:13 Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Am primit la redacție un mesaj din partea unui câmpinean, Daniel Andrei Ionescu, al cărui tată s-a stins din viață la numai 59 ani, după ce a stat mai bine de doi ani în Centrul Rezidențial ”Conacul Bunicii” din Câmpina.

citeste mai mult
1738 vizualizari 02 Jun 2024 16:19 Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Echipa Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, coordonată de directorul adjunct Corina Gheorghe, a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”, organizat de Societatea Națională de Cruce Roșie, Filiala Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV