Modificări în programul curselor de transport public local din Câmpina

Social (Categoria articolului)

La recomandarea Consiliului Județean Prahova, societatea Eliro - operatorul de transport public local din municipiul Câmpina a anunțat Primăria în privința unor modificări în programul traseelor locale, modificări impuse de restricțiile privind circulația persoanelor și măsurile de prevenire a răspândirii coronaviruslui.

Astfel, după cum a anunțat Ioana Bumbăcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpina, în conferința de presă de vineri, 20 martie 2020, ”pentru traseul Emon Electric – Cimitirul ”Învierea lui Lazăr” și pentru traseul Emon Electric – Voila va fi program duminical, ceea ce înseamnă un interval de 30 de minute între curse, în vreme ce traseul Muscel va fi efectuat după un program redus, care asigură transportul călătorilor dimineața către serviciu și după-amiaza către domiciliu”. (video)
Noul program de transport public va fi valabil cel puțin pe perioada stării de urgență instituită la nivel național. Precizăm că este vorba strict despre traseele locale din municipiul Câmpina, cele asupra cărora are autoritate administrația locală.

6464 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3233 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.

2154 vizualizari
24 nov. 2021 22:52

Despre reziliență și bullying, inclusiv în școlile și liceele din Câmpina, cu psihologul Georgiana Fenic

În cadrul discuției de zilele trecute de la sediul Asociației ”Fluturi albi” privind derularea proiectului ”7forEDU”, una dintre temele abordate a fost cea privind reziliența și bullyingul, fenomene, din păcate, prea puțin cunoscute în societate, în ansamblul ei, dar mai ales în mediul educațional. Acestea au fost premizele pentru care am invitat-o pe Georgiana Fenic la o discuție mai amplă pe această temă.

Alte stiri recente

1148 vizualizari
26 nov. 2021 20:46

26.000 lei, valoarea amenzilor aplicate în ultima săptămână de Poliția Locală Câmpina pentru parcarea fără drept pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități

Poliția Locală Câmpina a intensificat în ultimele zile verificările în ceea ce privește respectarea prevederilor Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, sancționând parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap.

7204 vizualizari
25 nov. 2021 12:46

Poliția Locală Câmpina caută conducătorul unui vehicul care a intrat în intersecția de la Răcitor peste betonul proaspăt turnat

1 comentarii

Miercuri, 24 noiembrie 2021, s-a turnat mai mult de jumătate din placa de beton de la intersecția străzilor B.P. Hasdeu și Calea Doftanei din municipiul Câmpina, cunoscută ca fiind intersecția de la Răcitor. Apoi, muncitorii au blocat și marcat corespunzător intrarea în intersecție și au plecat. Joi dimineață, surpriză...