CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

- Sport -

Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

Clubul sportiv câmpinean OK Silva a participat cu patru sportive la două competiții de orientare sportivă, care au avut loc în perioada 15-25 iulie la Cluj-Napoca și în Munții Apuseni, în zona platoului carstic Padiș.

Sportivii clubului câmpinean prezenți la cele două competiții, unde au obținut medalii, au fost Alexia Tudorache, Iulia Stupu (care are dublă legitimare, fiind și în echipa CS Babarunca), Ilie Crețu și Ana Maria Tudorache.
În urma rezultatelor constant bune la întrecerile naționale, sportivele Iulia Stupu și Alexia Tudorache s-au calificat de pe primele două locuri la categoria lor de vârstă (sub 16 ani) la Campionatele Europene de Orientare Sportivă, care vor avea loc în perioada 18-22 august la Vilnius, în Lituania. De asemenea, cele două sportive sunt calificate și la Balcaniada de Orientare Sportivă, care va avea loc în Croația, în jurul capitalei Zagreb.
Cele două sportive care vor reprezenta România la Balcaniadă și Europene se află în această perioadă în cantonament la Piatra Arsă, scopul acestui cantonament fiind îmbunătățirea condiției fizice, după care vor participa la Trofeul ”Silva” de la Câmpina, unde vor pune accent pe dezvoltarea abilităților tehnice.


28 Jul 2021 22:52 3704 vizualizari



Comentarii






430 vizualizari 25 Apr 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1876 vizualizari 21 Apr 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2191 vizualizari 21 Apr 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
2031 vizualizari 21 Apr 2024 10:53

Cupa Muscel a ajuns la ediția a X-a. Și o premieră!

A fost o zi frumoasă de sâmbătă, 20 aprilie, în care foarte mulți copii au fost angrenați în întreceri sportive în cadrul ediției a X-a a Cupei Muscel, care a avut loc la baza sportivă Soceram, din parcul cu același nume, de la marginea municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV