CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

- Sport -

Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

Clubul sportiv câmpinean OK Silva a participat cu patru sportive la două competiții de orientare sportivă, care au avut loc în perioada 15-25 iulie la Cluj-Napoca și în Munții Apuseni, în zona platoului carstic Padiș.

Sportivii clubului câmpinean prezenți la cele două competiții, unde au obținut medalii, au fost Alexia Tudorache, Iulia Stupu (care are dublă legitimare, fiind și în echipa CS Babarunca), Ilie Crețu și Ana Maria Tudorache.
În urma rezultatelor constant bune la întrecerile naționale, sportivele Iulia Stupu și Alexia Tudorache s-au calificat de pe primele două locuri la categoria lor de vârstă (sub 16 ani) la Campionatele Europene de Orientare Sportivă, care vor avea loc în perioada 18-22 august la Vilnius, în Lituania. De asemenea, cele două sportive sunt calificate și la Balcaniada de Orientare Sportivă, care va avea loc în Croația, în jurul capitalei Zagreb.
Cele două sportive care vor reprezenta România la Balcaniadă și Europene se află în această perioadă în cantonament la Piatra Arsă, scopul acestui cantonament fiind îmbunătățirea condiției fizice, după care vor participa la Trofeul ”Silva” de la Câmpina, unde vor pune accent pe dezvoltarea abilităților tehnice.


28 Jul 2021 22:52 3768 vizualizari


Comentarii


375 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
508 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
391 vizualizari 14 Jul 2024 19:00 Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

În condiții de cod roșu de caniculă, Campionatul Național de Atletism pentru sportivi sub 16 ani, care s-a desfășurat în acest week-end la București, a însemnat două zile de foc, aproape la propriu.

citeste mai mult
854 vizualizari 14 Jul 2024 10:21 Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

La Provița de Jos există Parcul de Aventură Strategy, organizat și gestionat de Asociația Strategy. Aici, pe 25 august, de la ora 12.00, va avea loc o gală de box dedicată memoriei lui Vasile Badea.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV