Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

Sport (Categoria articolului)

Clubul sportiv câmpinean OK Silva a participat cu patru sportive la două competiții de orientare sportivă, care au avut loc în perioada 15-25 iulie la Cluj-Napoca și în Munții Apuseni, în zona platoului carstic Padiș.

Sportivii clubului câmpinean prezenți la cele două competiții, unde au obținut medalii, au fost Alexia Tudorache, Iulia Stupu (care are dublă legitimare, fiind și în echipa CS Babarunca), Ilie Crețu și Ana Maria Tudorache.
În urma rezultatelor constant bune la întrecerile naționale, sportivele Iulia Stupu și Alexia Tudorache s-au calificat de pe primele două locuri la categoria lor de vârstă (sub 16 ani) la Campionatele Europene de Orientare Sportivă, care vor avea loc în perioada 18-22 august la Vilnius, în Lituania. De asemenea, cele două sportive sunt calificate și la Balcaniada de Orientare Sportivă, care va avea loc în Croația, în jurul capitalei Zagreb.
Cele două sportive care vor reprezenta România la Balcaniadă și Europene se află în această perioadă în cantonament la Piatra Arsă, scopul acestui cantonament fiind îmbunătățirea condiției fizice, după care vor participa la Trofeul ”Silva” de la Câmpina, unde vor pune accent pe dezvoltarea abilităților tehnice.

2689 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2179 vizualizari
12 sept. 2021 21:33

Dorin Iamandeiu, de la Lido Câmpina, locul 3 la endurocross în etapa regională de la Odobești

La Odobești, în județul Vrancea, a avut loc în acest week-end Campionatul Regional de Endurocross, competiție la startul căreia s-a aflat și un sportiv legitimat la Lido Câmpina, este vorba de Dorin Iamandeiu.

2698 vizualizari
12 sept. 2021 21:09

Superliga B Prahova. CS Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 1-1. Din nou remiză...

După șase etape din Superliga B Prahova, CS Câmpina este deținătoarea celor mai multe remize - patru. Cea de-a patra remiză a fost obținută duminică, pe teren propriu, în partida cu CS Scorțeni Bordeni.

Alte stiri recente

8 vizualizari
18 sept. 2021 11:22

Noile reguli aprobate de Guvern pentru localitățile unde rata incidenței COVID-19 depășește 3/1.000 locuitori. La Câmpina, rata incidenței a ajuns la 2,28

Guvernul României a aprobat, în ședința din 17 septembrie 2021, prelungirea cu încă 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul țării, precum și o serie de măsuri care se aplică pe durata acesteia pe durata acesteia, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Precizăm că, la Câmpina, rata incidenței este de 2,28 cazuri la mia de locuitori, conform datelor făcute publice de Instituția Prefectului Prahova.

74 vizualizari
18 sept. 2021 11:04

De la cititori. Parcarea.... eterna poveste a lipsei de bun simț

Vineri seară, după lăsarea întunericului, în parcarea din fața magazinului Lidl. Așa a găsit de cuviință cineva să parcheze...