Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

Sport (Categoria articolului)

Clubul sportiv câmpinean OK Silva a participat cu patru sportive la două competiții de orientare sportivă, care au avut loc în perioada 15-25 iulie la Cluj-Napoca și în Munții Apuseni, în zona platoului carstic Padiș.

Sportivii clubului câmpinean prezenți la cele două competiții, unde au obținut medalii, au fost Alexia Tudorache, Iulia Stupu (care are dublă legitimare, fiind și în echipa CS Babarunca), Ilie Crețu și Ana Maria Tudorache.
În urma rezultatelor constant bune la întrecerile naționale, sportivele Iulia Stupu și Alexia Tudorache s-au calificat de pe primele două locuri la categoria lor de vârstă (sub 16 ani) la Campionatele Europene de Orientare Sportivă, care vor avea loc în perioada 18-22 august la Vilnius, în Lituania. De asemenea, cele două sportive sunt calificate și la Balcaniada de Orientare Sportivă, care va avea loc în Croația, în jurul capitalei Zagreb.
Cele două sportive care vor reprezenta România la Balcaniadă și Europene se află în această perioadă în cantonament la Piatra Arsă, scopul acestui cantonament fiind îmbunătățirea condiției fizice, după care vor participa la Trofeul ”Silva” de la Câmpina, unde vor pune accent pe dezvoltarea abilităților tehnice.

3189 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

223 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1148 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.