Prima ediție a Festivalului Afacerilor Locale de la Câmpina, un succes

Eveniment (Categoria articolului)

Sâmbătă, 18 iunie 2022, în Parcul Soceram din municipiul Câmpina a avut loc prima ediție a Festivalului Afacerilor Locale, un eveniment organizat de Asociația Cartierelor Muscel și Câmpinița, cu sprijinul grupului de firme Soceram - Neptun. O inițiativă inedită pe plan local, prin care se încurajează interacțiunea între cetățeni și antreprenorii locali.

Fără dar și poate, Festivalul Afacerilor Locale a fost un succes, nu doar din punct de vedere organizatoric, al numărului mare de expozanți (aproape 40), al surprizelor și spectacolului oferit, dar și din punct de vedere al numărului însemnat de câmpineni - și nu numai - care au venit de-a lungul întregii zile la acest eveniment. Dincolo de standurile propriu-zise, au fost mai multe feluri de activități interactive, care i-au atras mai ales pe copii, dar au fost și zone de unde oricine putea cumpăra diferite produse - de la sosuri, la înghețată și până la dulciuri. Practic, au fost patru zone expoziționale - Viața Bună de lângă casă, Piața Urbană de lângă casă, Savoarea Gustului de lângă casă, Pentru Casă de lângă casă. De asemenea, au putut fi urmărite demonstrații live ale unor servicii oferite de expozanți, totul culminând cu un spectacol deosebit, susținut de Bucharest Jazz Orchestra. Festivalul Afacerilor Locale a avut ca scop încurajarea interacțiunii între câmpineni, a conversațiilor între antreprenorii locali și potențialii clienți și promovarea conceptului de „cumpărături locale”, totul în scopul dezvoltării comunității.
În concluzie un eveniment reușit, un festival inedit, care îmbogățește Câmpina, mai ales după delicata perioadă a pandemiei, când astfel de momente ne-au lipsit tuturor. Iar dacă festivalul devine o tradiție, câștigul este al tuturor, firme, cetățeni, localitate!
Menționăm faptul că Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel este o organizație nonprofit, neguvernamentală, apolitică, fondată în municipiul Câmpina, activă din 2010, care acționează în vederea susținerii comunității locale prin dezvoltarea și implementarea de proiecte care să vină în sprijinul locuitorilor și al agenților economici. Misiunea asociației este de a contribui la o comunitate bine conectată, capabilă să facă față provocărilor și care are la bază valori precum prietenie și respect.

5465 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1913 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

2522 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.