CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Prima ediție a Festivalului Afacerilor Locale de la Câmpina, un succes

- Eveniment -

Prima ediție a Festivalului Afacerilor Locale de la Câmpina, un succes

Sâmbătă, 18 iunie 2022, în Parcul Soceram din municipiul Câmpina a avut loc prima ediție a Festivalului Afacerilor Locale, un eveniment organizat de Asociația Cartierelor Muscel și Câmpinița, cu sprijinul grupului de firme Soceram - Neptun. O inițiativă inedită pe plan local, prin care se încurajează interacțiunea între cetățeni și antreprenorii locali.

Fără dar și poate, Festivalul Afacerilor Locale a fost un succes, nu doar din punct de vedere organizatoric, al numărului mare de expozanți (aproape 40), al surprizelor și spectacolului oferit, dar și din punct de vedere al numărului însemnat de câmpineni - și nu numai - care au venit de-a lungul întregii zile la acest eveniment. Dincolo de standurile propriu-zise, au fost mai multe feluri de activități interactive, care i-au atras mai ales pe copii, dar au fost și zone de unde oricine putea cumpăra diferite produse - de la sosuri, la înghețată și până la dulciuri. Practic, au fost patru zone expoziționale - Viața Bună de lângă casă, Piața Urbană de lângă casă, Savoarea Gustului de lângă casă, Pentru Casă de lângă casă. De asemenea, au putut fi urmărite demonstrații live ale unor servicii oferite de expozanți, totul culminând cu un spectacol deosebit, susținut de Bucharest Jazz Orchestra. Festivalul Afacerilor Locale a avut ca scop încurajarea interacțiunii între câmpineni, a conversațiilor între antreprenorii locali și potențialii clienți și promovarea conceptului de „cumpărături locale”, totul în scopul dezvoltării comunității.
În concluzie un eveniment reușit, un festival inedit, care îmbogățește Câmpina, mai ales după delicata perioadă a pandemiei, când astfel de momente ne-au lipsit tuturor. Iar dacă festivalul devine o tradiție, câștigul este al tuturor, firme, cetățeni, localitate!
Menționăm faptul că Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel este o organizație nonprofit, neguvernamentală, apolitică, fondată în municipiul Câmpina, activă din 2010, care acționează în vederea susținerii comunității locale prin dezvoltarea și implementarea de proiecte care să vină în sprijinul locuitorilor și al agenților economici. Misiunea asociației este de a contribui la o comunitate bine conectată, capabilă să facă față provocărilor și care are la bază valori precum prietenie și respect.


19 Jun 2022 10:22 6649 vizualizari


Comentarii


166 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
291 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
19734 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
738 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV