Un tânăr de 20 de ani, din Poiana Câmpina, și-a pierdut viața strivit sub căruță

Social (Categoria articolului)

Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina, mai exact în pădurea Pițigaia. Echipajele de intervenție au fost anunțate la numărul unic de urgență 112, că pe un drum forestier dintr-o pădure, un tânăr de 20 de ani ar fi fost victima unui accident, căruța pe care o conducea răsturnându-se peste el și strivindu-l.

Echipajul medical sosit la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul tânărului. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, s-a constituit o echipă de cercetare care desfășoară acțiuni specifice în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment tragic.
Băiatul decedat este din Bobolia și provine dintr-o familie numeroasă, extrem de modestă. Cel mai probabil, el se afla în pădure după lemne, pe un drum forestier extrem de dificil și în condițiile existenței unor porțiuni înghețate. A pierdut controlul căruței care s-a răsturnat, băiatul fiind strivit sub greutatea atelajului.
(Foto cu caracter ilustrativ)

10638 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ioan 18.01.2020 18:41 Dumnezeu sa te ierte Petrica Ciufu
  • vecinu 19.01.2020 14:40 Ce mai spun dubiosii de la "Pericolul silvic Campina si dl Lupu " ?au acest copil pe constiinta.Sau se spala pe maini ca niste lasi..isi castiga cinstit painea.Dubiosii nu au constiinta vor profit si bani teanc

Social

1194 vizualizari
29 sept. 2020 11:47

Atenție! Direcția Economică a Primăriei Câmpina se închide marți, la ora 12.00, pentru dezinfecție. O angajată este confirmată cu COVID-19

Direcția Economică a Primăriei Câmpina, instituție aflată pe Calea Doftanei, se închide astăzi, 29 septembrie 2020, pentru efectuarea operațiunii de dezinfecție în întreaga incintă. Măsura a fost luată după ce o angajată a Direcției Economice a fost confirmată cu COVID-19.

1532 vizualizari
29 sept. 2020 10:38

Patru accidente produse aproape în același timp, pe DN1, în zona comunei Cornu

Patru accidente rutiere, în care au fost implicate patru autoturisme, o dubiță și un TIR, s-au produs marți dimineață pe DN1, în zona comunei Cornu. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, accidentele au avut loc aproape concomitent, cel mai probabil din cauza carosabilului ud și a vizibilității destul de reduse. 

Alte stiri recente

1226 vizualizari
29 sept. 2020 09:29

Lucian Costea a câștigat Primăria Valea Doftanei fără drept de apel - 87,37%

Victorie categorică la alegerile de duminică, 27 septembrie 2020, a lui Lucian Vileford Costea (PNL), primarul în exercițiu, care câștigă un nou mandat la Valea Doftanei. Lucian Costea a obținut 2.049 voturi din totalul celor 2.426 voturi valabil exprimate (87,37%).

2424 vizualizari
28 sept. 2020 17:56

Nicolae Moisescu (PSD Câmpina) renunță la mandatul de consilier local

3 comentarii

Nicolae Moisescu, candidatul Alianței PSD-ProRomânia-PPU (S-L) la Primăria municipiului Câmpina, situat pe locul al doilea în cursa pentru funcția de primar, cu 2.902 voturi (cu 267 voturi peste scorul alianței), ne-a transmis un comunicat prin intermediul căruia anunță că va renunța la mandatul de consilier local. Precizăm că Nicolae Moisescu se afla pe prima poziție pe lista alianței menționate pentru Consiliul Local. Vă prezentăm integral mesajul lui Nicolae Moisescu pentru câmpineni.