CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

"Grădinița de vară Iulia Hasdeu ", un proiect educațional de succes

- Social -

În perioada 27 iunie - 6 iulie, Grădinița “Iulia Hasdeu” și structura sa - Grădinița nr 6 au derulat proiectul educațional “Grădinița de vară”, ediția a II-a, în parteneriat cu ISJ Prahova.

Au participat 40 de copii și 15 educatoare. Proiectul nu a avut legătură cu programul prelungit (au participat copii care au luat vacanță pe 10 lunie), nici cu obligația de predare a cadrelor didactice (acestea au participat voluntar).

Scopul proiectului a fost  implicarea/participarea  copiilor în activități creative sau recuperatorii. Fiecare zi a fost diferită, deschiderea programului s-a făcut într-un cadru festiv, fiecare copil și-a pus amprenta pe realizarea banerului aferent grqdiniței, dar și pe propria cărticică (fiecare copil a desenat, în fiecare zi,  “impresiile lui”), cărticică pe care copiii au luat-o, la final, acasă, împreună cu o diplomă de participare.

Copiii au confecționat jucării, au ”înotat“ în piscină, au ascultat cântece populare, precum și informații despre obiceiurile noastre românești, spuse de Teodora Pavel, elevă în Ploiești, au făcut picnic, făcând sucuri naturale, întreceri sportive, au “citit“ povești, au făcut o minibibliotecă în curte, au derulat jocuri de rol despre bunele maniere, au asistat la un teatru de păpuși, dar au fost și ei actori, și multe activități în aer liber, bazate pe distracție și voie bună. 

La final, toți participanții au fost răsplătiți cu o tartă delicioasă, marca “Grădinița de vară Iulia Hasdeu”. 


07 Jul 2022 07:56 2763 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
325 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
408 vizualizari 14 Jun 2024 07:29 Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

După cum am scris și cu alte ocazii, Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" din Câmpina este implicată în mai multe proiecte de tip eTwinning.

citeste mai mult
3043 vizualizari 02 Jun 2024 19:13 Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Am primit la redacție un mesaj din partea unui câmpinean, Daniel Andrei Ionescu, al cărui tată s-a stins din viață la numai 59 ani, după ce a stat mai bine de doi ani în Centrul Rezidențial ”Conacul Bunicii” din Câmpina.

citeste mai mult
1736 vizualizari 02 Jun 2024 16:19 Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Echipa Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, coordonată de directorul adjunct Corina Gheorghe, a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”, organizat de Societatea Națională de Cruce Roșie, Filiala Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV