CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Fier forjat Câmpina - drumul de la pasiune, la artă și afacere (P)

- Social -

Fier forjat Câmpina - drumul de la pasiune, la artă și afacere (P)

În zona Câmpina a înflorit de puțin timp o nouă afacere care îmbină pasiunea cu arta, oferind celor interesați lucrări frumoase și valoroase în fier forjat.

Fie că este vorba de o scară interioară, de o poartă sau de orice altceva, ceea ce face Foer forjat într-un atelier din Poiana Câmpina se transformă în artă veritabilă. Să lucrezi cu fierul nu este nici simplu, nici la îndemâna oricui, dar dacă ai talent, ai har și ai și sculele și priceperea necesare, atunci poți oferi celor interesați mici bijuterii. Totul a început din pasiune, apoi a venit solicitarea de a realiza câte ceva pentru un prieten, pentru cineva din familie și încet-încet numărul comenzilor a început să crească, la fel și calitatea produselor, astfel că în momentul de față limita dintre artă și afacere este una extrem de fină.
Oricine își dorește un obiect din fier forjat în gospodăria, curtea sau casa sa, poate să se adreseze în Poiana Câmpina, Strada Tulburii, pe pagina de Facebook Fier forjat Câmpina și la numărul de telefon 0720.108.727. (P)


21 Jul 2022 21:08 3347 vizualizari


Comentarii


481 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
547 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
308 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1583 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV