Din nou pe podium. Atleții câmpineni și-au reconfirmat valoarea în probele de aruncări la Campionatul Național Școlar

Sport (Categoria articolului)

La finalul acestei săptămâni, la Pitești, au avut loc întreceri de atletism contând pentru Cupa României, Campionatul Național pentru seniori, tineret și juniori I, dar și pentru Campionatul Național Universitar și Campionatul Național Școlar. Spre cinstea lor, atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, coordonat de prof. Mihaela Marin, și-au reconfirmat valoarea în probele de aruncări, obținând nu mai puțin de patru medalii, dintre care trei de aur, la Campionatul Național Școlar.

Iată și rezultatele obținute de-a lungul zilelor de vineri și sâmbătă:
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, aruncarea discului, 44,37m;
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, aruncarea greutății, 11,67m;
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 1, aruncarea discului, 47,16m;
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 2, aruncarea greutății, 16,11m.
De asemenea, se cuvine să mai facem o precizare. La Campionatul Național Universitar, proba feminină de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan, fosta elevă a antrenorului Nicolae Pavel și componentă a clubului câmpinean, legitimată acum la Gloria Buzău, pentru că la Câmpina nu s-a găsit nici o soluție la Clubul Sportiv al administrației locale. Și în loc să mai adăugăm o medalie de aur la palmaresul Câmpinei, ne uităm cum copiii Câmpinei câștigă medalii pentru alții.

3900 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

619 vizualizari
25 sept. 2023 20:42

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Viitorul Cosminele - Sportul Câmpina 1-0

În etapa a 5-a din Superliga B1 Prahova, Seria Nord, Sportul Câmpina a avut o deplasare dificilă la Cosminele, acolo unde a întâlnit formația locală, Viitorul.

1646 vizualizari
24 sept. 2023 13:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

347 vizualizari
27 sept. 2023 07:03

Concurs de natație în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

Unul dintre dezideratele Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor este de a aduce în lumina publicului tot ce are mai bun Câmpina în domeniul artei și al sportului. Au fost competiții de fotbal, de orientare sportivă, de baschet, iar duminică, 24 septembrie, a fost rândul natației.

294 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.