Din nou pe podium. Atleții câmpineni și-au reconfirmat valoarea în probele de aruncări la Campionatul Național Școlar

Sport (Categoria articolului)

La finalul acestei săptămâni, la Pitești, au avut loc întreceri de atletism contând pentru Cupa României, Campionatul Național pentru seniori, tineret și juniori I, dar și pentru Campionatul Național Universitar și Campionatul Național Școlar. Spre cinstea lor, atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, coordonat de prof. Mihaela Marin, și-au reconfirmat valoarea în probele de aruncări, obținând nu mai puțin de patru medalii, dintre care trei de aur, la Campionatul Național Școlar.

Iată și rezultatele obținute de-a lungul zilelor de vineri și sâmbătă:
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, aruncarea discului, 44,37m;
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, aruncarea greutății, 11,67m;
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 1, aruncarea discului, 47,16m;
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 2, aruncarea greutății, 16,11m.
De asemenea, se cuvine să mai facem o precizare. La Campionatul Național Universitar, proba feminină de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan, fosta elevă a antrenorului Nicolae Pavel și componentă a clubului câmpinean, legitimată acum la Gloria Buzău, pentru că la Câmpina nu s-a găsit nici o soluție la Clubul Sportiv al administrației locale. Și în loc să mai adăugăm o medalie de aur la palmaresul Câmpinei, ne uităm cum copiii Câmpinei câștigă medalii pentru alții.

3828 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.

Alte stiri recente

1893 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

2964 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.