Lucrările la Policlinica Municipală au ajuns la faza de finisaje

Actualitate (Categoria articolului)

La ședința Consiliului Local Câmpina, din luna ianuarie, directorul Direcției Investiții - Eliza Oprescu spunea că lucrările de modernizare a Policlinicii Municipale vor fi gata până la sfârșitul lunii februarie. "Ar fi un vis urât să nu se întâmple așa!", a fost expresia folosită de Eliza Oprescu. Ei bine, lucrările nu sunt gata, iar despre acest subiect s-a discutat și la ședința CL de la sfârșitul lunii februarie.

"Suntem în faza de finisaje. Etajul al doilea este practic gata și urmează o pre-recepție pe acest segment. Din discuțiile pe care le-am avut cu reprezentantul firmei constructoare, în termen de două săptămâni, probabil în jurul datei de 12 martie, toate lucrările vor fi finalizate", a afirmat Dana Hoitan, manager de proiect la această investiție.
Finalizarea lucrărilor nu înseamnă că de a doua zi Policlinica va fi deschisă. Va urma o perioadă (estimată la aproape două luni) în care cabinetele medicale vor trebui readuse în ambulatoriu, vor trebui instalate noile aparate achiziționate în cadrul acestui proiect, vor trebui realizate dotările corespunzătoare actului medical. 

Vă reamintim, lucrările de modernizare a Policlinicii Municipale sunt executate de SC General Service Grup 98 București, firma care a realizat și Centrul de Informare și Promovare Turistică. Valoarea contractului de la Policlinică, pentru partea de reabilitare, este de 3,88 milioane lei fără TVA. De la bugetul local, anul acesta s-au alocat 665.000 lei deoarece lucrarea nu a fost terminată la timp, adică până la 31 decembrie 2015, iar după această dată finanțarea europeană a fost sistată și s-a trecut pe finanțare locală.

5832 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 03.03.2016 08:01 Toate ca toate, dar celui care a hotarat culorile si pattern-ul in care a fost vopsita fatada, ar trebui sa nu i se mai permita vreodata sa ia astfel de decizii. Nu vreau sa par cacotas, este foarte bine ca a fost renovata, dar arata oribil vopsita astfel. Dupa ce ca si asa acea zona nu este cea mai frumoasa din oras, cu un cinematograf care sta sa se darame, cu o bodega oribila chiar langa el si o cladire neterminata de care nu stim cum si daca vom scapa vreodata, fix asta ne lipsea, ca policlinica sa arate in halul acesta...
  • Bogdan 03.03.2016 08:16 Ale naibii cum se potrivesc toate numai bine de inaugurat înainte de campanie! Oricum, tot noi cred ca o sa o plătim si pe asta, la câte probleme au fost si aici!
  • Popescu Sorin 03.03.2016 10:49 Culorile sunt alese dupa sigla PDL.Ce sa intelegem, ca a fost si este Incompetenta ,nepasare sau altceva pe bani publici.Daca se va folosi in Campanie ca realizare ,vor pierde multe voturi.Sunt multi, ce urmaresc si inteleg smecheriile politicului si vor reactiona exact invers .

Actualitate

0 vizualizari
07 apr. 2020 12:02

21 de garsoniere și apartamente din blocul de necesitate, puse la dispoziția medicilor din Spitalul Municipal Câmpina

În contextul declarării Spitalului Municipal Câmpina ca spital suport pentru pacienții infectați cu coronavirus, tot mai multe cadre medicale și-au pus problema izolării de propria familie pe perioada acestei situații cu caracter excepțional. Conducerea Spitalului Municipal și Primăria Câmpina au căutat soluții pentru a le asigura medicilor spații de cazare, spații în care să locuiască temporar, să se odihnească între ture sau gărzi, astfel încât să nu-și pună familiile în pericol.

1740 vizualizari
07 apr. 2020 09:48

Încă un medic din Prahova, colaborator la SanConfind, este infectat cu COVID-19

Veștile proaste continuă să apară în ceea ce privește infectarea cu noul coronavirus a unor cadre medicale. După medicul urolog de la Spitalul Municipal Câmpina și medicul neonatolog împreună cu patru asistente de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina, iată că avem un nou caz în rândul cadrelor medicale.

Alte stiri recente

80 vizualizari
07 apr. 2020 11:14

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Malmo, Suedia

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

68 vizualizari
07 apr. 2020 11:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 7 aprilie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.