CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Municipiul Câmpina are stand propriu la Târgul Național de Turism 2017, ediția de toamnă

- Actualitate -

Municipiul Câmpina are stand propriu la Târgul Național de Turism 2017, ediția de toamnă

La Pavilionul Romexpo din București are loc, în perioada 16-19 noiembrie 2017, cea de-a 38-a ediție a Târgului de Turism al României (TTR), cel mai important eveniment de profil din țara noastră. Sunt organizate două ediții pe an, primăvara și toamna, 2017 fiind primul an în care municipiul Câmpina este reprezentat la TTR.

Ca și la ediția din primăvară, când a participat în premieră, Câmpina are stand propriu și la ediția de toamnă, stand la care se află reprezentanții Centrului de Informare și Promovare Turistică. Potrivit comunicatului de presă remis de purtătorul de cuvânt al Primăriei, Ioana Bumbăcea, reprezentanții Centrului Turistic își desfășoară activitatea în cadrul standului nr. 14 din pavilionul C2, acolo unde sunt afișate pliante, broșuri, diverse postere și alte materiale de informare și promovare a Câmpinei și împrejurimilor sale.
La Târgul de Turism al României sunt prezentate cele mai interesante oferte și atracții turistice din țară și din străinătate, iar în ultimii ani se promovează foarte mult turismul cultural, cel rural, turismul de business, turismul medical, cel de aventură și chiar turismul de week-end și turismul ecologic.


17 Nov 2017 09:25 3953 vizualizari


Comentarii


  • 20.11.2017 09:11 Adrian Bani de la buget cheltuiti degeaba.... Chiar asa,propun ca la sfarsitul anului primaria sa prezinte balanta venituri-cheltuieli a Centrului de Informare Turistica,sa vedem si noi realizarile lui....
373 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
461 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
540 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1153 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV