S-a dat startul ShoeBox 2019 - "Cadoul din cutia de pantofi". O campanie dedicată copiilor nevoiași, la care putem contribui cu toții

Social (Categoria articolului)

"ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi" este o încercare de a face lumea un loc mai frumos pentru sute, mii de copii nevoiași din România. Este o campanie începută în 2007 într-o familie, continuată la nivel de oraș, apoi extinsă în toată țara. Un proiect generos, în care sunt implicați oameni care ajută alți oameni, un proiect prin care se dorește strângerea de cadouri pentru copiii sărmani, în pragul Crăciunului. Ne facem singuri un dar, aducând bucurie în inima unui copil.

Campania "ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi" nu e nimic complicat, veți vedea, sunt doar câțiva pași extrem de simpli pe care îi poate parcurge fiecare dintre noi. Ca și anul trecut, și la ediția din acest an există o locație și în Câmpina, unde putem duce cutia de pantofi încărcată cu daruri și... bucurie. Atenție, însă, nu orice fel de daruri și nu în orice condiții.

PASUL I - aveți nevoie de:
- o cutie goală de pantofi, cu tot cu capac
- hârtie de împachetat cadouri
- o foarfecă sau un cutter
- timp și/sau bani pentru a cumpăra lucrurile pe care vreți să le dăruiți unui copil

PASUL al II-lea - se învelesc frumos în hârtie, separat, cutia și capacul ei, apoi puneți în cutie ceea ce ați cumpărat:
- dulciuri (ciocolată, biscuiți, napolitane), dar NU ceva perisabil cum ar fi banane, portocale, iaurt etc
- articole școlare: caiete de scris, creioane colorate, un penar sau orice altceva
- jucării
- produse de igienă personală – periuță și pastă de dinți, săpun, șampon, gel de duș etc
- o felicitare de Crăciun
- articole de îmbrăcăminte
- orice alt cadou de care știți că s-ar bucura copiii dvs. sau de care v-ați fi bucurat chiar dvs. dacă erați în locul lor

PASUL al III-lea - puteți pune în cutie tot ce intră, ce vreți și ce credeți că îi trebuie unui copil de vârsta și sexul pentru care aveți pe inimă să cumpărați ceva. Nu puneți în cutii lucruri pe care nu v-ar plăcea nici dvs. să le primiți. Toate lucrurile trebuie să fie noi. Nu lipiți capacele pe cutii, vor fi lipite în momentul în care le duceți în locația unde se face colectarea, când vor fi lipite și etichetele speciale cu vârsta și sexul copilului pentru care ați pregătit cutia/cutiile. Completați numele și adresa de e-mail pe tabelul care vi se va înmâna la locaţie, pentru ca voluntarii să vă poată anunța ulterior unde și la cine a ajuns cutia dvs. Colectarea cadourilor se face în perioada 1-15 decembrie 2019, pentru ca apoi, în perioada 16-24 decembrie 2019 să fie distribuite la copiii din localitate.
Mai multe informații găsiți pe ShoeBox.ro.

Locația din municipiul Câmpina este următoarea: Bulevardul Carol I, nr.73, bloc R55, parter.
Program de colectare:

- luni - vineri între orele 7.30 - 16.00
- sâmbătă 10.30 - 12.00, cu un telefon sau mesaj în prealabil, cu cel puțin jumătate de oră înainte
- duminică 11.30-12.00, cu un telefon sau mesaj în prealabil, cu cel puțin jumătate de oră înainte
Număr de telefon – 0722.294.414 (Andreea)

5346 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudoran 15.11.2019 14:09 Buna ziua!Pot sa va pun la dispozitie locatia noastra
  • Vladila Anda 15.11.2019 19:26 Mai exact unde în Campina?
  • Admin 16.11.2019 20:42 Locația este în zona notariatelor, lângă Parcul Trandafirilor. Este cea de anul trecut - Bulevardul Carol I, nr.73, bloc R55, parter, după cum scrie și în articol.
  • Prună Conceta Teona 04.12.2019 15:18 Unde este mai sigur locația? ?

Social

5662 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.

1701 vizualizari
06 dec. 2019 10:04

Restituiri. Apa potabilă s-a introdus în Câmpina în anii 1900. Sursa - izvorul de pe Valea Sunătoarea din Breaza, analizat de însuși dr. C.I. Istrati

Vă prezentăm, de-a lungul mai multor episoade, file din istoria mai puțin cunoscută a Câmpinei. Sunt informații preluate din Anuarul Societății de Științe Istorice din România - Filiala Câmpina. Sunt povești adevărate din istoria localității și poate că unii dintre dumneavoastră vor fi interesați să le citească.

Alte stiri recente

1937 vizualizari
06 dec. 2019 20:31

Virgil Guran a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Orban

Moș Nicolae a fost extrem de darnic cu fostul președinte al PNL Câmpina, Virgil Guran, în prezent președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL. I-a adus funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.

2262 vizualizari
05 dec. 2019 21:40

Julia Jianu și formația Talisman cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Spectacolul de Revelion, de la Câmpina, va începe la ora 21.30 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. La ora 22.15, pe scenă va urca Julia Jianu, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, care de mai mulți ani a ales o carieră solo. Apoi, de la ora 23.00, vor cânta Alin Oprea și formația Talisman, iar la miezul nopții, vom păși în 2020 în jocuri de lumini și lasere.