S-a dat startul ShoeBox 2019 - "Cadoul din cutia de pantofi". O campanie dedicată copiilor nevoiași, la care putem contribui cu toții

Social (Categoria articolului)

"ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi" este o încercare de a face lumea un loc mai frumos pentru sute, mii de copii nevoiași din România. Este o campanie începută în 2007 într-o familie, continuată la nivel de oraș, apoi extinsă în toată țara. Un proiect generos, în care sunt implicați oameni care ajută alți oameni, un proiect prin care se dorește strângerea de cadouri pentru copiii sărmani, în pragul Crăciunului. Ne facem singuri un dar, aducând bucurie în inima unui copil.

Campania "ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi" nu e nimic complicat, veți vedea, sunt doar câțiva pași extrem de simpli pe care îi poate parcurge fiecare dintre noi. Ca și anul trecut, și la ediția din acest an există o locație și în Câmpina, unde putem duce cutia de pantofi încărcată cu daruri și... bucurie. Atenție, însă, nu orice fel de daruri și nu în orice condiții.

PASUL I - aveți nevoie de:
- o cutie goală de pantofi, cu tot cu capac
- hârtie de împachetat cadouri
- o foarfecă sau un cutter
- timp și/sau bani pentru a cumpăra lucrurile pe care vreți să le dăruiți unui copil

PASUL al II-lea - se învelesc frumos în hârtie, separat, cutia și capacul ei, apoi puneți în cutie ceea ce ați cumpărat:
- dulciuri (ciocolată, biscuiți, napolitane), dar NU ceva perisabil cum ar fi banane, portocale, iaurt etc
- articole școlare: caiete de scris, creioane colorate, un penar sau orice altceva
- jucării
- produse de igienă personală – periuță și pastă de dinți, săpun, șampon, gel de duș etc
- o felicitare de Crăciun
- articole de îmbrăcăminte
- orice alt cadou de care știți că s-ar bucura copiii dvs. sau de care v-ați fi bucurat chiar dvs. dacă erați în locul lor

PASUL al III-lea - puteți pune în cutie tot ce intră, ce vreți și ce credeți că îi trebuie unui copil de vârsta și sexul pentru care aveți pe inimă să cumpărați ceva. Nu puneți în cutii lucruri pe care nu v-ar plăcea nici dvs. să le primiți. Toate lucrurile trebuie să fie noi. Nu lipiți capacele pe cutii, vor fi lipite în momentul în care le duceți în locația unde se face colectarea, când vor fi lipite și etichetele speciale cu vârsta și sexul copilului pentru care ați pregătit cutia/cutiile. Completați numele și adresa de e-mail pe tabelul care vi se va înmâna la locaţie, pentru ca voluntarii să vă poată anunța ulterior unde și la cine a ajuns cutia dvs. Colectarea cadourilor se face în perioada 1-15 decembrie 2019, pentru ca apoi, în perioada 16-24 decembrie 2019 să fie distribuite la copiii din localitate.
Mai multe informații găsiți pe ShoeBox.ro.

Locația din municipiul Câmpina este următoarea: Bulevardul Carol I, nr.73, bloc R55, parter.
Program de colectare:

- luni - vineri între orele 7.30 - 16.00
- sâmbătă 10.30 - 12.00, cu un telefon sau mesaj în prealabil, cu cel puțin jumătate de oră înainte
- duminică 11.30-12.00, cu un telefon sau mesaj în prealabil, cu cel puțin jumătate de oră înainte
Număr de telefon – 0722.294.414 (Andreea)

6820 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudoran 15.11.2019 14:09 Buna ziua!Pot sa va pun la dispozitie locatia noastra
  • Vladila Anda 15.11.2019 19:26 Mai exact unde în Campina?
  • Admin 16.11.2019 20:42 Locația este în zona notariatelor, lângă Parcul Trandafirilor. Este cea de anul trecut - Bulevardul Carol I, nr.73, bloc R55, parter, după cum scrie și în articol.
  • Prună Conceta Teona 04.12.2019 15:18 Unde este mai sigur locația? ?

Social

2160 vizualizari
30 mai 2020 10:06

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1996 vizualizari
29 mai 2020 10:20

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

1791 vizualizari
30 mai 2020 13:32

Cu mască și fără mască. Orban și miniștrii săi, la o "petrecere de birou" în sediul Guvernului

UPDATE - Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 lei pentru fumat și pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise, se menționează într-un comunicat de presă al Guvernului. Premierul a achitat amenda prin intermediul platformei www.ghiseul.ro.

De mai puțin de 24 de ore se ”rostogolește” în spațiul virtual o fotografie ”scăpată” din biroul premierului Ludovic Orban. Imaginea a fost recunoscută de premier ca fiind de luni, 25 mai, de la ziua sa de naștere, atunci când la sfârșitul programului a fost vizitat de câțiva colegi din Guvern, care i-au urat ”La mulți ani”, iar Orban i-a ”cinstit” cu o gustare și o băutură alcoolică. În imagine apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Externe - Bogdan Aurescu, ministrul Economiei - Virgil Popescu și ministrul Transporturilor - Lucian Bode.

4872 vizualizari
30 mai 2020 11:15

Accident pe DN1, la Bănești. Un bărbat care schimba un cauciuc a fost lovit de un autoturism

UPDATE - Traficul a revenit la normal, în jurul orei 12.15.
Sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DN1, pe raza comunei Bănești, a avut loc un accident de circulație mai puțin obișnuit. Un autoturism era tras pe partea dreaptă a sensului de mers Ploiești - Câmpina, iar un bărbat schimba un cauciuc al mașinii, după ce avusese pană.