CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

350 de cicliști profesioniști și amatori au luat startul la Câmpina Open MTB - Race for autism 2016

- Eveniment -

350 de cicliști profesioniști și amatori au luat startul la Câmpina Open MTB - Race for autism 2016

Atmosferă extraordinară astăzi, pe platoul Muscel, la cea de-a V-a ediție a competiției cicliste Câmpina Open MTB - Race for autism. Cicliști profesioniști de la cluburile din țară, cicliști amatori, mulți copii, dar și numeroși iubitori ai acestui sport frumos, care câștigă tot mai mult teren și la noi. Vreme frumoasă și o organizare excelentă.

Pentru Câmpina, această competiție înseamnă o promovare adevărată. Pentru sportivi este o ocazie să-și demonstreze valoarea, iar pentru organizatori - un proiect frumos, în urma căruia toate fondurile strânse sunt destinate copiilor cu autism. Așadar, sport, turism, dar și o componentă umanitară deloc de neglijat - asta înseamnă Câmpina Open MTB.
Anul acesta au fost mai puțini concurenți comparativ cu anii precedenți. S-au înscris 520 de competitori, dar efectiv la start au venit 350. Asta poate și din cauza faptului că la ediția din acest an a fost schimbat traseul. Noul traseu este mult mai dificil, are cățărări destul de dure și o bună porțiune din traseu este pe teren accidentat. Vechiul traseu a fost menținut doar pentru copii. Dar chiar și așa, Câmpina Open MTB 2016 a fost un succes. A fost ediția cu cel mai generos fond de premiere de până acum, cu tombolă pentru copii și tombolă pentru adulți, cu mulți voluntari care au avut grijă ca totul să decurgă fără probleme (au ecologizat și traseul pe care s-a desfășurat concursul), cu numeroși sponsori și parteneri. 
Materialele sanitare necesare într-o astfel de competiție au fost puse la dispoziție organizatorilor de Asociația 'Spitalul Voila', o asociație care funcționează pe lângă spital și care se implică în activități umanitare, sportive și educative. De asemenea, trei asistente de la Spitalul Voila s-au aflat pe traseu pentru a acorda primul-ajutor concurenților în caz de nevoie.
Competiția Câmpina Open MTB - Race for autism 2016 a fost organizată de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația 'Glasul Autismului', cu sprijinul Primăriei Câmpina și Primăriei Cornu. Vom reveni cu lista câștigătorilor pentru fiecare categorie în parte.


03 Sep 2016 21:02 8563 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
332 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
994 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1325 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
9157 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV