CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

350 de cicliști profesioniști și amatori au luat startul la Câmpina Open MTB - Race for autism 2016

- Eveniment -

350 de cicliști profesioniști și amatori au luat startul la Câmpina Open MTB - Race for autism 2016

Atmosferă extraordinară astăzi, pe platoul Muscel, la cea de-a V-a ediție a competiției cicliste Câmpina Open MTB - Race for autism. Cicliști profesioniști de la cluburile din țară, cicliști amatori, mulți copii, dar și numeroși iubitori ai acestui sport frumos, care câștigă tot mai mult teren și la noi. Vreme frumoasă și o organizare excelentă.

Pentru Câmpina, această competiție înseamnă o promovare adevărată. Pentru sportivi este o ocazie să-și demonstreze valoarea, iar pentru organizatori - un proiect frumos, în urma căruia toate fondurile strânse sunt destinate copiilor cu autism. Așadar, sport, turism, dar și o componentă umanitară deloc de neglijat - asta înseamnă Câmpina Open MTB.
Anul acesta au fost mai puțini concurenți comparativ cu anii precedenți. S-au înscris 520 de competitori, dar efectiv la start au venit 350. Asta poate și din cauza faptului că la ediția din acest an a fost schimbat traseul. Noul traseu este mult mai dificil, are cățărări destul de dure și o bună porțiune din traseu este pe teren accidentat. Vechiul traseu a fost menținut doar pentru copii. Dar chiar și așa, Câmpina Open MTB 2016 a fost un succes. A fost ediția cu cel mai generos fond de premiere de până acum, cu tombolă pentru copii și tombolă pentru adulți, cu mulți voluntari care au avut grijă ca totul să decurgă fără probleme (au ecologizat și traseul pe care s-a desfășurat concursul), cu numeroși sponsori și parteneri. 
Materialele sanitare necesare într-o astfel de competiție au fost puse la dispoziție organizatorilor de Asociația 'Spitalul Voila', o asociație care funcționează pe lângă spital și care se implică în activități umanitare, sportive și educative. De asemenea, trei asistente de la Spitalul Voila s-au aflat pe traseu pentru a acorda primul-ajutor concurenților în caz de nevoie.
Competiția Câmpina Open MTB - Race for autism 2016 a fost organizată de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația 'Glasul Autismului', cu sprijinul Primăriei Câmpina și Primăriei Cornu. Vom reveni cu lista câștigătorilor pentru fiecare categorie în parte.


03 Sep 2016 21:02 8586 vizualizari


Comentarii


1694 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3721 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
522 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
869 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV