350 de cicliști profesioniști și amatori au luat startul la Câmpina Open MTB - Race for autism 2016

Eveniment (Categoria articolului)

Atmosferă extraordinară astăzi, pe platoul Muscel, la cea de-a V-a ediție a competiției cicliste Câmpina Open MTB - Race for autism. Cicliști profesioniști de la cluburile din țară, cicliști amatori, mulți copii, dar și numeroși iubitori ai acestui sport frumos, care câștigă tot mai mult teren și la noi. Vreme frumoasă și o organizare excelentă.

Pentru Câmpina, această competiție înseamnă o promovare adevărată. Pentru sportivi este o ocazie să-și demonstreze valoarea, iar pentru organizatori - un proiect frumos, în urma căruia toate fondurile strânse sunt destinate copiilor cu autism. Așadar, sport, turism, dar și o componentă umanitară deloc de neglijat - asta înseamnă Câmpina Open MTB.
Anul acesta au fost mai puțini concurenți comparativ cu anii precedenți. S-au înscris 520 de competitori, dar efectiv la start au venit 350. Asta poate și din cauza faptului că la ediția din acest an a fost schimbat traseul. Noul traseu este mult mai dificil, are cățărări destul de dure și o bună porțiune din traseu este pe teren accidentat. Vechiul traseu a fost menținut doar pentru copii. Dar chiar și așa, Câmpina Open MTB 2016 a fost un succes. A fost ediția cu cel mai generos fond de premiere de până acum, cu tombolă pentru copii și tombolă pentru adulți, cu mulți voluntari care au avut grijă ca totul să decurgă fără probleme (au ecologizat și traseul pe care s-a desfășurat concursul), cu numeroși sponsori și parteneri. 
Materialele sanitare necesare într-o astfel de competiție au fost puse la dispoziție organizatorilor de Asociația 'Spitalul Voila', o asociație care funcționează pe lângă spital și care se implică în activități umanitare, sportive și educative. De asemenea, trei asistente de la Spitalul Voila s-au aflat pe traseu pentru a acorda primul-ajutor concurenților în caz de nevoie.
Competiția Câmpina Open MTB - Race for autism 2016 a fost organizată de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația 'Glasul Autismului', cu sprijinul Primăriei Câmpina și Primăriei Cornu. Vom reveni cu lista câștigătorilor pentru fiecare categorie în parte.

8151 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

700 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

1951 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

Alte stiri recente

664 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.

1525 vizualizari
04 iul. 2022 20:12

Miodrag Belodedici, invitatul special al festivității de premiere de la Caraimanul Kids Cup 2022

Timp de o săptămână, la Bușteni, la baza sportivă Caraimanul, a avut loc ediția 2022 a competiției dedicată copiilor și juniorilor - Caraimanul Kids Cup.