CONTACT

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CS Bucov 40-23

- Sport -

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CS Bucov 40-23

În primul meci oficial al anului 2024, junioarele III de la CS Câmpina au realizat o victorie lejeră, fără emoții, la un scor zdrobitor, 40-23 în fața formației CS Bucov.

A fost un meci aflat la discreția elevelor lui Daniel Vasile de la primele schimburi de mașini, încă din primul minut câmpinencele conducând cu 2-0. Apoi, au profitat de foarte multe recuperări, înscriiind multe goluri pe contraatac. Dacă mai adăugăm faptul că jucătoarele formației gazdă au mai ratat multe alte situații foarte bune, inclusiv pe contraatac unu la unu sau aruncări de la 7 metri, atunci avem tabloul complet al unui meci în care CS Câmpina s-a impus fără nicio emoție.
Antrenorul Daniel Vasile a folosit în această partidă următorul lot: Teodora Alexe, Alice Penghea, Daria Cojani, Rebeca Chitălan - portari, Cătălina Antonie (2 goluri), Antonia Dragomir (14 goluri), Ilinca Neagu, Carina Vasile (2 goluri), Sabrina Lupu (2 goluri), Sofia Robu (4 goluri), Antonia Robu (5 goluri), Mara Apetre, Ariana Duță, Alessia Stamate (2 goluri), Gabriela Roiniță (9 goluri), Teodora Jubea - jucătoare de câmp.
Partida a fost arbitrată de brașovencele N. Ionică și A. Țuțuianu.
Etapa viitoare, CS Câmpina, care ocupă locul al doilea în clasamentul Seriei D, va juca miercuri, 31 ianuarie, la Ploiești, cu CS Activ Prahova.


27 Jan 2024 17:10 2411 vizualizari


Comentarii






1040 vizualizari 04 May 2024 10:02 Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Clubul Baracuda Câmpina, înființat și condus de profesorul Gabriel Cojocaru, are patru sportivi în lotul național al României - Iarina Cojocaru, Luca Marinescu, Ștefan Cojocaru și Darius Coman.

citeste mai mult
1144 vizualizari 03 May 2024 20:52 Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

”Lanterna roșie” a clasamentului ligii de elită a județului nostru, Unirea Urlați, a poposit în Vinerea Mare la Câmpina, unde pe sinteticul de la Căminul Petrol a întânit formația CS Câmpina.

citeste mai mult
1140 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
1197 vizualizari 03 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Vineri au avut loc meciurile etapei a 27-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul și programul etapei viitoare, care va avea loc marți, 7 mai:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV