CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CS Bucov 40-23

- Sport -

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CS Bucov 40-23

În primul meci oficial al anului 2024, junioarele III de la CS Câmpina au realizat o victorie lejeră, fără emoții, la un scor zdrobitor, 40-23 în fața formației CS Bucov.

A fost un meci aflat la discreția elevelor lui Daniel Vasile de la primele schimburi de mașini, încă din primul minut câmpinencele conducând cu 2-0. Apoi, au profitat de foarte multe recuperări, înscriiind multe goluri pe contraatac. Dacă mai adăugăm faptul că jucătoarele formației gazdă au mai ratat multe alte situații foarte bune, inclusiv pe contraatac unu la unu sau aruncări de la 7 metri, atunci avem tabloul complet al unui meci în care CS Câmpina s-a impus fără nicio emoție.
Antrenorul Daniel Vasile a folosit în această partidă următorul lot: Teodora Alexe, Alice Penghea, Daria Cojani, Rebeca Chitălan - portari, Cătălina Antonie (2 goluri), Antonia Dragomir (14 goluri), Ilinca Neagu, Carina Vasile (2 goluri), Sabrina Lupu (2 goluri), Sofia Robu (4 goluri), Antonia Robu (5 goluri), Mara Apetre, Ariana Duță, Alessia Stamate (2 goluri), Gabriela Roiniță (9 goluri), Teodora Jubea - jucătoare de câmp.
Partida a fost arbitrată de brașovencele N. Ionică și A. Țuțuianu.
Etapa viitoare, CS Câmpina, care ocupă locul al doilea în clasamentul Seriei D, va juca miercuri, 31 ianuarie, la Ploiești, cu CS Activ Prahova.


27 Jan 2024 17:10 2603 vizualizari


Comentarii


312 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
415 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
466 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
715 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV