Colegiul "Grigorescu" Câmpina a câștigat a XXIV-a a ediție a Memorialului "Mihai Pastor", la baschet

Sport (Categoria articolului)

Memorialul "Mihai Pastor" la baschet este una dintre puținele competiții sportive din Câmpina, care reușește să se mențină, ajungând în acest an la ediția a XXIV-a. Așa cum s-a întâmplat destul de des în ultimii ani, echipele Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" au câștigat competiția atât de feminin, cât și la masculin.

Ideea acestei competiții este frumoasă și generoasă, dar, din păcate, de la an la an, parcă scad entuziasmul și calitatea spectacolului sportiv. Iar sala de sport a Liceului Tehnologic Energetic tot așteaptă mult promisa renovare...
Dincolo de aceste considerații, copiii care au venit în zi de sărbătoare la această competiție s-au bucurat de evenimentul în sine, iar rezultatele înregistrate sunt următoarele:
Feminin
Liceul Energetic - Liceul "Istrati" 3-2
Colegiul "Grigorescu" - Liceul Energetic 20-0
Colegiul "Grigorescu" - Liceul "Istrati" 18-8
Masculin
Colegiul "Grigorescu" - Liceul "Istrati" 20-5
Liceul Energetic - Colegiul Forestier 12-19
Colegiul Forestier - Liceul Mecanic 28-0
Liceul Energetic - Liceul Mecanic 22-9
Finala mică: Liceul Energetic - Liceul "Istrati" 19-13
Finala: Colegiul "Grigorescu" - Colegiul Forestier 37-7
La festivitatea de premiere au participat directorul Liceului Energetic - prof. Stan Sârbu și primarul municipiului Câmpina - Horia Tiseanu. Competiția a fost finanțată de la bugetul local și susținută de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Prahova. Precizăm că din acest an școlar Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" se numește Liceul Tehnologic "Constantin Istrati".

6084 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3210 vizualizari
21 apr. 2019 12:51

Liga A Prahova, etapa a 23-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 23-a din Liga A Prahova cu partida de la Boldești, dintre Petrolistul și CS Cornu. Cele mai multe meciuri s-au disputat sâmbătă după-amiază, runda încheindu-se duminică. Gazdele s-au impus doar în două partide, la Păulești și Brebu, într-o etapă în care s-au marcat 21 de goluri. Iată rezultatele complete și clasamentul la zi:

2211 vizualizari
18 apr. 2019 19:14

Liga A Prahova, etapa a 23-a. Avancronici și delegări

După partidele din optimile de finală ale fazei județene din Cupa României, Liga A revine cu meciurile etapei a 23-a. Iată programul etapei cu scurte avancronici și cu delegările arbitrilor și observatorilor:

Alte stiri recente

0 vizualizari
22 apr. 2019 09:13

Școala Centrală Câmpina, locul I la faza naționala a concursului "Made for Europa", un fel de olimpiadă a proiectelor finanțate prin programe europene

Am scris despre proiectul Școlii Centrale Câmpina atunci când echipa de proiect a câștigat faza județeană a concursului național "Made for Europa" și s-a calificat la faza națională. Ei bine, avem bucuria să vă anunțăm că la etapa națională, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 aprilie 2019, Școala Centrală a obținut locul I. 

120 vizualizari
22 apr. 2019 08:12

La Câmpina, întotdeauna altul e de vină. Primarul, niciodată...

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a demonstrat și la dezbaterea publică pe tema bugetului local că este adeptul politicii "întotdeauna, altul e de vină". Persoana care ocupă cea mai înaltă funcție din administrația locală câmpineană de 15 ani încoace a folosit dezbaterea pe tema bugetului local ca pe un nou prilej de a arunca în toate direcțiile cu acuze, mai fine sau mai brutale, dar toate demonstrând același principiu al politicii sale - "întotdeauna, dar întotdeauna, altul e de vină".