Colegiul "Grigorescu" Câmpina a câștigat a XXIV-a a ediție a Memorialului "Mihai Pastor", la baschet

Sport (Categoria articolului)

Memorialul "Mihai Pastor" la baschet este una dintre puținele competiții sportive din Câmpina, care reușește să se mențină, ajungând în acest an la ediția a XXIV-a. Așa cum s-a întâmplat destul de des în ultimii ani, echipele Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" au câștigat competiția atât de feminin, cât și la masculin.

Ideea acestei competiții este frumoasă și generoasă, dar, din păcate, de la an la an, parcă scad entuziasmul și calitatea spectacolului sportiv. Iar sala de sport a Liceului Tehnologic Energetic tot așteaptă mult promisa renovare...
Dincolo de aceste considerații, copiii care au venit în zi de sărbătoare la această competiție s-au bucurat de evenimentul în sine, iar rezultatele înregistrate sunt următoarele:
Feminin
Liceul Energetic - Liceul "Istrati" 3-2
Colegiul "Grigorescu" - Liceul Energetic 20-0
Colegiul "Grigorescu" - Liceul "Istrati" 18-8
Masculin
Colegiul "Grigorescu" - Liceul "Istrati" 20-5
Liceul Energetic - Colegiul Forestier 12-19
Colegiul Forestier - Liceul Mecanic 28-0
Liceul Energetic - Liceul Mecanic 22-9
Finala mică: Liceul Energetic - Liceul "Istrati" 19-13
Finala: Colegiul "Grigorescu" - Colegiul Forestier 37-7
La festivitatea de premiere au participat directorul Liceului Energetic - prof. Stan Sârbu și primarul municipiului Câmpina - Horia Tiseanu. Competiția a fost finanțată de la bugetul local și susținută de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Prahova. Precizăm că din acest an școlar Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" se numește Liceul Tehnologic "Constantin Istrati".

5952 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2946 vizualizari
17 feb. 2019 12:19

Aiko Câmpina s-a întors cu 17 medalii de la Cupa Dojo, la arte marțiale

În Sala Apollo din București a avut loc sâmbătă, 16 februarie, Cupa Dojo, la arte marțiale, prima competiție din anul 2019 pentru sportivii de la CS Aiko Câmpina, antrenați de Gabriel Timofte. Sportivii câmpineni s-au întors de la București cu o salbă de 17 medalii - 9 de aur, 7 de argint și una de bronz.

5225 vizualizari
01 feb. 2019 20:14

Andreea Lungu și Marius Vasile (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), din nou pe prima treaptă a podiumului

În zilele de 1 și 2 februarie, la București, în sala "Lia Manoliu" are loc prima etapă a Campionatului Național de Atletism în Sală pentru juniori II și III. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina au avut o comportare meritorie, cele mai bune performanțe fiind înregistrate de Andreea Lungu și Marius Vasile, care au urcat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Alte stiri recente

3624 vizualizari
18 feb. 2019 21:50

A încetat din viață Dan Ștefan Chițu, maestru emerit al sportului, multiplu campion național și balcanic la motocros

O seară tristă pentru sport, o seară tristă pentru Câmpina. Ne-a părăsit pentru totdeauna Dan Ștefan Chițu, unul dintre marii campioni ai României la motocros, maestru emerit al sportului, fost antrenor al lotului național de motocros și, mai târziu, patron al echipei de fotbal Poiana Câmpina. Dan Chițu a încetat din viață în această seară, după o grea suferință. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

2025 vizualizari
18 feb. 2019 18:42

Din nou despre Soldatul câmpinean, evaluat la 22.600 lei și mutat dintr-un parc în altul cu 184.794 lei

O sumă foarte mare (de aproape 185.000 lei) și o vorbă neinspirată (“am semnat ca primarul”), spusă probabil într-unul dintre rarele momente de sinceritate absolută ale primarului Horia Tiseanu, au declanșat scandalul din jurul mutării Monumentului Eroilor Câmpineni din Războiul de Întregire Națională. Soldatul cel greu încercat de-a lungul timpului. Deși s-a vorbit și s-a scris mult pe marginea acestui subiect, mai sunt câteva lucruri care ar trebui subliniate, unele chiar clarificate. Monumentul a fost realizat în anul 1925, la cererea Primăriei Câmpina, de către sculptorul Gheorghe Tudor din Breaza. A costat 250.000 lei. Astăzi, la aproape un secol de la realizarea ei, statuia - monument de for public - are o valoare de inventar de 22.600 lei, potrivit unui raport de evaluare comandat de Primărie.