Colegiul "Grigorescu" Câmpina a câștigat a XXIV-a a ediție a Memorialului "Mihai Pastor", la baschet

Sport (Categoria articolului)

Memorialul "Mihai Pastor" la baschet este una dintre puținele competiții sportive din Câmpina, care reușește să se mențină, ajungând în acest an la ediția a XXIV-a. Așa cum s-a întâmplat destul de des în ultimii ani, echipele Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" au câștigat competiția atât de feminin, cât și la masculin.

Ideea acestei competiții este frumoasă și generoasă, dar, din păcate, de la an la an, parcă scad entuziasmul și calitatea spectacolului sportiv. Iar sala de sport a Liceului Tehnologic Energetic tot așteaptă mult promisa renovare...
Dincolo de aceste considerații, copiii care au venit în zi de sărbătoare la această competiție s-au bucurat de evenimentul în sine, iar rezultatele înregistrate sunt următoarele:
Feminin
Liceul Energetic - Liceul "Istrati" 3-2
Colegiul "Grigorescu" - Liceul Energetic 20-0
Colegiul "Grigorescu" - Liceul "Istrati" 18-8
Masculin
Colegiul "Grigorescu" - Liceul "Istrati" 20-5
Liceul Energetic - Colegiul Forestier 12-19
Colegiul Forestier - Liceul Mecanic 28-0
Liceul Energetic - Liceul Mecanic 22-9
Finala mică: Liceul Energetic - Liceul "Istrati" 19-13
Finala: Colegiul "Grigorescu" - Colegiul Forestier 37-7
La festivitatea de premiere au participat directorul Liceului Energetic - prof. Stan Sârbu și primarul municipiului Câmpina - Horia Tiseanu. Competiția a fost finanțată de la bugetul local și susținută de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Prahova. Precizăm că din acest an școlar Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" se numește Liceul Tehnologic "Constantin Istrati".

5900 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2917 vizualizari
20 ian. 2019 16:33

Șase clasări pe podium pentru atleții câmpineni la primul concurs din 2019

La București, timp de două zile, sâmbătă și duminică, a avut loc un prim concurs de atletism al acestui an - Romanian Masters Athletic, concurs destinat categoriilor juniori I, II și III, seniorilor și master. CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a participat la acest concurs cu șapte sportivi, care sunt pregătiți de Mihaela Marin, Jenica Bran și Nicolae Pavel. Cei șapte sportivi au reușit șase clasări pe podium, trei dintre acestea fiind chiar pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

2481 vizualizari
16 ian. 2019 20:23

Echipele de fotbal din zona Câmpina își reiau pregătirile

Vacanța de iarnă s-a cam încheiat și pentru jucătorii de la echipele de fotbal din zona Câmpina. Un tur de orizont pe la aceste echipe, ne-a dezvăluit situația existență la fiecare formație în parte.

Alte stiri recente

1860 vizualizari
23 ian. 2019 20:55

Hora Unirii, dansată de elevii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Pentru că joi, 24 Ianuarie, este zi liberă, elevii și profesorii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina au sărbătorit cu o zi mai devreme Unirea Principatelor Române. În curtea instituției, elevi din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal) au dansat Hora Unirii, pentru a marca astfel împlinirea a 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, cel care a pus bazele dezvoltării moderne a României prin reformele aplicate în scurta sa perioadă de domnie.

1894 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)