Voluntarii Fundației Zamolxes din Câmpina vor oferi daruri copiilor, miercuri, 22 decembrie, în Parcul Regele Mihai I

Social (Categoria articolului)

Voluntarii Fundației Zamolxes din Câmpina sunt în aceste zile spiridușii lui Moș Crăciun. Luni, 20 decembrie 2021, s-au strâns la sediul Centrului Cultural pentru Tineret Zamolxes, unde au pregătit pachete de Crăciun pentru copii.

Cadourile vor fi oferite copiilor care se vor afla miercuri, 22 decembrie, la ora 15.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul municipiului Câmpina.
Este o acțiune pe care voluntarii Fundației Zamolxes o desfășoară în fiecare an și de fiecare dată au fost aleși anumiți destinatari pentru pachetele pregătite cu ocazia Nașterii Domnului - marea sărbătoare a Crăciunului. Cadourile au ajuns fie la copiii din centrele de plasament, fie la copiii unor familii nevoiașe. De această dată, s-a decis ca voluntarii să iasă în stradă, fiind aleasă zona bradului din Parcul Regele Mihai I, unde vor fi împărțite cadourile copiilor care se vor afla în parc.

2973 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1617 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

839 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

980 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

193 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.