Voluntarii Fundației Zamolxes din Câmpina vor oferi daruri copiilor, miercuri, 22 decembrie, în Parcul Regele Mihai I

Social (Categoria articolului)

Voluntarii Fundației Zamolxes din Câmpina sunt în aceste zile spiridușii lui Moș Crăciun. Luni, 20 decembrie 2021, s-au strâns la sediul Centrului Cultural pentru Tineret Zamolxes, unde au pregătit pachete de Crăciun pentru copii.

Cadourile vor fi oferite copiilor care se vor afla miercuri, 22 decembrie, la ora 15.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul municipiului Câmpina.
Este o acțiune pe care voluntarii Fundației Zamolxes o desfășoară în fiecare an și de fiecare dată au fost aleși anumiți destinatari pentru pachetele pregătite cu ocazia Nașterii Domnului - marea sărbătoare a Crăciunului. Cadourile au ajuns fie la copiii din centrele de plasament, fie la copiii unor familii nevoiașe. De această dată, s-a decis ca voluntarii să iasă în stradă, fiind aleasă zona bradului din Parcul Regele Mihai I, unde vor fi împărțite cadourile copiilor care se vor afla în parc.

2332 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1708 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1739 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

UPDATE - Ulterior, Ministerul Sănătății a mai adăugat farmacii pe această listă, în Prahova ajungându-se la 58. Din Câmpina, au mai fost incluse pe listă două farmacii Catena - de pe Strada Soarelului și de pe Strada Al. I. Cuza.
Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.