Pompierii prahoveni donează sânge pentru semenii aflați în suferință

Social (Categoria articolului)

O nouă campanie "Salvatorii donează pentru viață" se desfășoară zilele acestea la Centrul de Transfuzii Sanguine din Ploiești. 116 pompieri militari din cadrul detașamentelor din județ și de la sediul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență donează sânge pentru semenii aflați în suferință.

Gestul pompierilor militari de a dona sânge continuă seria intervențiilor salvatoare, demonstrând astfel faptul că există numeroase moduri de a veni în sprijinul vieţii. Donarea de sânge este un mod accesibil oricărei persoane sănătoase. Confruntându-se permanent, prin prisma profesiei, cu suferinţa semenilor, pompierii militari înţeleg importanţa oricărui gest care ar putea oferi bucurie, speranţă şi o şansă la viaţă, ca atare aceste acțiuni extraprofesionale vor continua și pe viitor, după cum informează Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

(Sursă foto - ISU Prahova)

4259 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

727 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

523 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

174 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările:

576 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.