Moș Crăciun a venit la Jolly Club, în Câmpina

Social (Categoria articolului)

La Jolly Club, unul dintre locurile de joacă deschise recent în Câmpina, vineri seară a venit Moș Crăciun.

Peste douăzeci de copii au fost prezenți la întâlnirea cu Moșul. Dar până la sosirea acestuia, au fost colinde, cântece, jocuri, dansuri, o atmosferă specifică sărbătorilor de iarnă, pe acest fond sosirea lui Moș Crăciun fiind încununarea perfectă a unei seri magice pentru acești copii.
La final, copiii prezenți s-au putut juca în voie prin Jolly Club, ceea ce, pentru cei mai mulți, a fost un cadou la fel de frumos ca însăși întâlnirea cu Moș Crăciun. 
Prin grija generoaselor gazde, fiecare copil a primit dulciuri, dar și articole vestimentare specifice anotimpului rece - mănuși, fulare, căciulițe.
Dincolo de cadouri, dincolo de colinde și chiar de întâlnirea cu Moșul, pentru cei mai mulți dintre copiii prezenți a fost prilejul unei seri frumoase, pline de emoții, o seară de neuitat.

4441 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1709 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1739 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

UPDATE - Ulterior, Ministerul Sănătății a mai adăugat farmacii pe această listă, în Prahova ajungându-se la 58. Din Câmpina, au mai fost incluse pe listă două farmacii Catena - de pe Strada Soarelului și de pe Strada Al. I. Cuza.
Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

142 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2992 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.