CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Cosmin Raț: ”Nu a existat niciodată un spirit de echipă în Consiliul Local, în actualul mandat”

- Actualitate -

Cosmin Raț: ”Nu a existat niciodată un spirit de echipă în Consiliul Local, în actualul mandat”

Invitat la o emisiune la CâmpinaTV.ro, în care am discutat despre faptul că ”Parteneriatul public-privat poate rezolva rapid multe dintre problemele Câmpinei”, Cosmin Raț, consilier local și candidat din partea Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, a mai atins și alte subiecte sensibile ale actualității politico-administrative locale.

Unul dintre acestea a vizat activitatea per ansamblu a Consiliului Local Câmpina în acest mandat. ”Nu sunt mulțumit de activitatea Consiliului Local în ansamblul său în acest mandat. Nu a existat niciodată un spirit de echipă. Dacă se uită cetățenii la ședințele noastre, eu în locul lor aș fi șocat. Dacă m-aș uita din exterior, aș rămâne surprins și nu aș înțelege nimic. Nu s-a ajuns niciodată la niciun proiect să stăm de vorbă, să discutăm, să ne spunem părerea și să facem treaba respectivă. Nu am avut niciun dialog, doar acuze că ești de partea primarului sau nu, de ce votezi asta sau nu”, a mai afirmat Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina.


12 Feb 2024 07:57 1343 vizualizari


Comentarii


  • 12.02.2024 09:43 Cojocaru Ion Mulți consilieri au fost și sunt genul ,,Gică Contra”. Majoritatea proiectelor propuse de dl Primar au fost blocate, tergiversate, amânate. Numai contre și minciuni din partea acestori consilieri. Nu au susținut deloc acțiunile primarului. Acum vin cu acuzații ca vezi doamne Primarul nu a făcut nimic. Dacă acești Gică contra ar fi fost pro Campina, sa facă echipă, sa analizeze, să lase din ambițiile lor aiurea, ar fi fost mai bine. Poate le vine mintea la cap pana la alegeri. Dacă nu, să-și ia adio de la politica, toți!
  • 12.02.2024 09:15 Diss2 Dl. Raț într-un moment de sinceritate nostalgica, si-a adus aminte ca timp de 4 ani a fost si inca mai este, consilier local cu aspirații de primar săgeată! Păi de câte ori ați respins proiectele primarului și cu ce argumente? Aaaaa, stai ca-i pe linie politica, ca șefu Briciu, ca Alin, ca d'astea! Singurele parteneriate aprobate pana acum "public-privat" sunt doar cele din anturajul primarului Moldoveanu! Primarie + firma cu legături în primărie! La care, bineînțeles, ați ridicat și dvs mânuța, consecvent si fara ezitare. Vă sugerez, ca pe viitor sa renunțați pe cât posibil la garderoba cu palmieri și sa încercați sa nu mai fiți săgeata unora.... Mai cu demnitate, dl Raț! ✌️
  • 12.02.2024 08:49 Bogdan Scopul politicii.Sa nu faci dar sa încasezi ceva,poate un pic mai mult,sa te faci de ras la maxim.Pentru că cei care fac ceva constructiv in viața lor nu ies în public.Noi ne facem rău crezând la 4 ani gogoși.Si așa ei își umplu sacul.Tara nu e condusă de oameni cu viziune.Scopul lor este interesul personal.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
776 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1049 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2039 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1901 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV