Circulație restricționată pe drumul județean 214, la ieșirea din Brebu spre Pietriceaua

Social (Categoria articolului)

Circulația pe DJ 214, la ieșirea din Brebu spre satul Pietriceaua, a fost restricționată din cauza aluviunilor care au acoperit o parte din carosabil, pe o lungime de aproximativ 20 metri. Această situație a fost cauzată de precipitațiile abundente din ultima perioadă.

"În urma acestui eveniment generat de ploile însemnate cantitativ, din ultima perioadă, Consiliul Județean Prahova a luat măsuri imediate prin montarea de semnalizare rutieră specifică și parapeți direcționali pentru a asigura un minimum de siguranță rutieră. Circulația se desfășoară alternativ pe o singură bandă. De asemenea, pe parcursul zilei, o echipă a Direcției Județene de Protecția Plantelor și de Întreținere a Drumurilor Județene Prahova a intervenit pentru îndepărtarea materialului pietros provenit de pe versant. Astfel de acțiuni vor continua și în zilele următoare, drumul respectiv fiind în monitorizarea CJ Prahova, care caută soluții tehnice pentru reabilitarea acestuia", anunță Consiliul Județean Prahova, administratorul drumului.

4039 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

685 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1670 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

2035 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

289 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.