CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

- Politică -

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

Președintele PCC, Rudolf Leica, a vorbit despre ”un memoriu transmis tuturor autorităților statului, care au competență în această materie, fiind vorba de anomalia ca numărul de alegători de la Câmpina să fie mai mare decât numărul populației”. Este un subiect despre care am scris și noi - aici. Mai mult, au prezentat o serie de date statistice privind eliberararea de documente de identitate la Câmpina, în ultimii patru ani.
Partidul Câmpina Curată a transmis un memoriu în acest sens către Prim-ministrul României, Ministrul Afacerilor Interne, președintele Autorității Electorale Permanente, președintele Biroului Electoral Central, Prefectura Prahova, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, președintele Institutului Național de Statistică, directorul Direcției de Statistică Prahova și Poliției municipiului Câmpina.
În plus, în acest memoriu se mai menționează, printre altele, că ”bănuielile noastre (n.n. - ale Partidului Câmpina Curată) sunt întărite și de o postare a Asociației CLLD Câmpina, care atestă că Primăria Câmpina a încălcat legislația în vigoare permițând ca într-o locuință de 35 mp să-și aibă domiciliul 17 persoane”.
De asemenea, Rudolf Leica a mai vorbit în declarația de presă despre cartea pe care primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, o distribuie în aceste zile prin oraș, ”o carte cu foarte multe fotografii, care denotă un exacerbat cult al personalității”, dar și despre insistența primarului asupra realizării pasajului și despre ”așa-zisa deblocarea a fondurilor europene”.


02 May 2024 18:58 1973 vizualizari


Comentarii






654 vizualizari 16 May 2024 20:04 Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Una dintre prioritățile incluse în programul electoral al candidatului Alianței Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Câmpina, Bogdan Ene, precum și a întregii alianțe este reamenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși.

citeste mai mult
1309 vizualizari 16 May 2024 19:06 Tineri care au ales să se implice. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două voci ale PCC

Tineri care au ales să se implice. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două voci ale PCC

În general, tinerii nu prea sunt atrași de politică. Există, însă, și excepții. Se întâmplă chiar aici, la Câmpina. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două tinere remarcabile, studente, au făcut pasul spre politică și au ales Partidul Câmpina Curată.

citeste mai mult
1353 vizualizari 15 May 2024 20:15 Asociația Câmpina Curată reclamă că ”anumiți preoți propovăduiesc votarea unui anumit candidat”

Asociația Câmpina Curată reclamă că ”anumiți preoți propovăduiesc votarea unui anumit candidat”

Asociația Câmpina Curată a lansat un atac extrem de dur, în care au fost prezentate situații privind faptul că ”anumiți preoți din Câmpina propovăduiesc, pe lângă Cuvântul Domnului, și îndemnuri electorale pentru votarea unui anumit candidat la funcția de primar”.

citeste mai mult
1291 vizualizari 15 May 2024 19:24 Asociația Câmpina Curată, acuze dure spre ”un anumit candidat”: stimulente financiare, vize de flotant la limita legalității

Asociația Câmpina Curată, acuze dure spre ”un anumit candidat”: stimulente financiare, vize de flotant la limita legalității

Asociația Câmpina Curată a venit în fața câmpinenilor cu un mesaj extrem de dur, în care ”un anumit candidat” este acuzat că a acordat ”stimulente financiare”, că ”3.000 cetățeni au obținut ilegal domiciliul sau viză de flotant în Câmpina”, existând chiar un caz aparte în care ”149 persoane figurează cu domiciliul la aceeași adresă”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV