CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

- Eveniment -

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

Un număr foarte mare de iubitori ai artei, ai frumosului au fost prezenți la vernisajul ”Salonului de iarnă”, în cadrul căruia au expus Gabriel Dima, Valentin Bălan, Roxana Buzoianu, Gilda Ivan, Daria Zemeleagă, Elena Toma, Eugenia Lungu, Camelia Tache, Lucian Tache, Sorin Morariu, Aurel Grigorescu și Constantin Antohi. De asemenea, a fost prezent la vernisaj și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, singurul reprezentant al administrației locale. Acesta i-a felicitat pe membrii asociației pentru întreaga lor activitate din acest an și le-a spus că este mândru că este primarul unei localități cu asemenea artiști plastici.
Amfitrionul evenimentului a fost Gabriel Dima, președintele Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”, care i-a invitat și pe colegii săi să se adreseze publicului. De asemenea, la eveniment a fost invitată Cerasela Tănase, președintele Asociației Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, care pe 18 decembrie 2023 va organiza un eveniment - ”Arte pentru viitor”, în cadrul căruia va avea loc și o licitație pentru strângerea de fonduri în vederea derulării unor proiecte educaționale. Pentru această licitație, mai mulți artiști câmpineni au oferit câteva dintre tablourile lor, un gest frumos primit cu bucurie de organizatorul Galei ”Arte pentru viitor” și cu aplauze de cei prezenți la vernisajul ”Salonului de iarnă”.
Nu în ultimul rând, mai mulți dintre artiștii expozanți au oferit publicului mici daruri, în special ornamente pentru Crăciun sau obiecte care se pot transforma în daruri deosebite, fiind lucrări realizate manual.
Nici nu au încheiat, încă, anul 2023 că artiștii plastici câmpineni se pregătesc deja pentru prima expoziție din anul 2024 - pe 12 ianuarie, la Castelul ”Iulia Hasdeu”.


09 Dec 2023 20:44 2477 vizualizari


Comentarii






  • 15.12.2023 11:07 Misu Aveam emotii cand am vazut primele poze ca nu participa si primaru’. Dar m-am linistit. A fost prezent. La cat de mult “iubeste” el sportul si cultura campineana, nu ne-ar surprinde daca pe viitor va interzice astfel de manifestari. Acum e in campanie electorala si prezenta lui trebuie sa dea bine printre oameni culti si talentati.
1955 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă între orele 18.00 și 22.00. 
Sâmbătă, 18 mai, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze nu numai gratuit o serie întreagă de muzee, dar și la ore târzii din seară, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
1611 vizualizari 11 May 2024 21:55 Aproape 7.000 fotografii din întreaga lume reunite la Câmpina, la Salonul ONYX

Aproape 7.000 fotografii din întreaga lume reunite la Câmpina, la Salonul ONYX

În Câmpina există un fenomen care - fără a se bucura de prea multă faimă pe plan local - reușește să atragă tot mai mulți pasionați ai artei fotografice de pe toate meridianele Globului. Este vorba de saloanele de artă fotografică organizate de două ori pe an de Răzvan Băleanu, sub înaltul patronaj al Socieții Americane de Fotografie, Uniunii Globale a Fotografiei și Image Colleague Society din Statele Unite.

citeste mai mult
2451 vizualizari 11 May 2024 21:07 Pe 15 și 16 iunie va avea loc Festivalul Cireșelor, la Bănești

Pe 15 și 16 iunie va avea loc Festivalul Cireșelor, la Bănești

La Bănești, în week-end-ul 15-16 iunie 2024 va avea loc o nouă ediție a Festivalului Cireșelor. 

citeste mai mult
2525 vizualizari 11 May 2024 16:25 În Gara Câmpina s-a deschis o expoziție de machete feroviare

În Gara Câmpina s-a deschis o expoziție de machete feroviare

De multă vreme nu a mai fost atâta agitație pe peronul liniei 1 din Gara Câmpina. Prilejul de sâmbătă a fost deschiderea unei expoziții de machete feroviare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV