CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În prezența mai multor foste glorii dinamoviste, la Restaurantul "Toscano" din Câmpina a fost lansată cartea "O viață de câine"

- Eveniment -

În prezența mai multor foste glorii dinamoviste, la Restaurantul

De foarte multă vreme nu s-a mai întâmplat în Câmpina ca la lansarea unei cărți să fie invitate și să participe atâtea personalități din domeniul respectiv, așa cum s-a întâmplat joi, 30 mai, la Restaurantul "Toscano" din Parcul Soceram, la lansarea volumului "O viață de câine", avându-l ca autor pe Sabin Dăniță, în urma unui dialog cu Silviu Ciuhulescu, un devotat suporter al echipei de fotbal Dinamo București.

Au fost oaspeți de onoare Ioan Andone, Florin Cheran, Alexandru Moldovan, Constantin Eftimescu, Marin Dragnea, Nicușor Vlad și Marius Niculae, dar și fostul mare boxer, vicecampion olimpic la Munchen în 1972, Ion Alexe. Evenimentul a fost organizat de Asociația Suporterilor Dinamoviști din Câmpina, în frunte cu Ion Chivescu, Cosmin Raț, Silviu Ciuhulescu, Irinel Dumitrașcu și Florin Frățilă. Volumul "O viață de câine" este, practic, redarea unor povești de... suporter dinamovist, din tribună și nu numai, momente intense, trăite de Silviu Ciuhulescu și puse în pagină de Sabin Dăniță.
Foarte așteptate au fost discursurile fostelor glorii dinamoviste. Rând pe rând, toți cei invitați, au vorbit despre cantonamentele de la Școala de Miliție, despre antrenamentele dure pe care le făceau chiar pe platoul unde se află acum Restaurantul "Toscano" și pe pantele din împrejurimi, dar și despre relația jucătorului cu suporterul, despre importanța unor întâlniri de acest gen, despre actuala situație de la Dinamo, la acest din urmă capitol, suporterii, dar și foștii jucătorii, suferind cel mai mult. (video)
După momentul discursurilor, gazdele le-au pregătit invitaților un filmuleț cu prezentarea unor momente de glorie ale Clubului Dinamo în cupele europene, de la celebrele victorii cu Liverpool, Hamburger SV și cu Inter Milano, la recentul miracol de la Liberec, când Dinamo a întors un 0-3 din tur și s-a calificat în grupele Cupei UEFA, protagonist fiind chiar Marius Niculae, unul dintre invitații de onoare prezenți joi la Câmpina. Au fost momente emoționante, după revederea imaginilor respective, cei aproximativ 50 de suporteri dinamoviști prezenți la eveniment au început să scandeze și să-și aclame favoriții. Și, poate ceea ce este cel mai important, gazde și oaspeți deopotrivă, au promis că astfel de întâlniri se vor repeta la Câmpina.


31 May 2019 12:45 8540 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
841 vizualizari 13 Jun 2024 23:11 Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

citeste mai mult
1501 vizualizari 13 Jun 2024 21:59 Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Comuna Cornu excelează atunci când vine vorba de organizarea de evenimente, dar, dintre toate, Ziua Eroilor pare cea mai apropiată de sufletul administrației din, probabil, cea mai europeană comună din Prahova și nu numai.

citeste mai mult
947 vizualizari 11 Jun 2024 08:58 Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Din anul 2022, seniorii câmpineni și din localitățile limitrofe au participat la acțiunile proiectului ”Îmbătrânire activă și sănătoasă”, inițiat de Asociația CAR Pensionari Câmpina.

citeste mai mult
864 vizualizari 04 Jun 2024 17:46 Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Pe scena Casei Tineretului din Câmpina s-a jucat, luni seară, spectacolul "O noapte furtunoasă", după I.L. Caragiale, în regia lui Alexandru Nagy.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV