În prezența mai multor foste glorii dinamoviste, la Restaurantul "Toscano" din Câmpina a fost lansată cartea "O viață de câine"

Eveniment (Categoria articolului)

De foarte multă vreme nu s-a mai întâmplat în Câmpina ca la lansarea unei cărți să fie invitate și să participe atâtea personalități din domeniul respectiv, așa cum s-a întâmplat joi, 30 mai, la Restaurantul "Toscano" din Parcul Soceram, la lansarea volumului "O viață de câine", avându-l ca autor pe Sabin Dăniță, în urma unui dialog cu Silviu Ciuhulescu, un devotat suporter al echipei de fotbal Dinamo București.

Au fost oaspeți de onoare Ioan Andone, Florin Cheran, Alexandru Moldovan, Constantin Eftimescu, Marin Dragnea, Nicușor Vlad și Marius Niculae, dar și fostul mare boxer, vicecampion olimpic la Munchen în 1972, Ion Alexe. Evenimentul a fost organizat de Asociația Suporterilor Dinamoviști din Câmpina, în frunte cu Ion Chivescu, Cosmin Raț, Silviu Ciuhulescu, Irinel Dumitrașcu și Florin Frățilă. Volumul "O viață de câine" este, practic, redarea unor povești de... suporter dinamovist, din tribună și nu numai, momente intense, trăite de Silviu Ciuhulescu și puse în pagină de Sabin Dăniță.
Foarte așteptate au fost discursurile fostelor glorii dinamoviste. Rând pe rând, toți cei invitați, au vorbit despre cantonamentele de la Școala de Miliție, despre antrenamentele dure pe care le făceau chiar pe platoul unde se află acum Restaurantul "Toscano" și pe pantele din împrejurimi, dar și despre relația jucătorului cu suporterul, despre importanța unor întâlniri de acest gen, despre actuala situație de la Dinamo, la acest din urmă capitol, suporterii, dar și foștii jucătorii, suferind cel mai mult. (video)
După momentul discursurilor, gazdele le-au pregătit invitaților un filmuleț cu prezentarea unor momente de glorie ale Clubului Dinamo în cupele europene, de la celebrele victorii cu Liverpool, Hamburger SV și cu Inter Milano, la recentul miracol de la Liberec, când Dinamo a întors un 0-3 din tur și s-a calificat în grupele Cupei UEFA, protagonist fiind chiar Marius Niculae, unul dintre invitații de onoare prezenți joi la Câmpina. Au fost momente emoționante, după revederea imaginilor respective, cei aproximativ 50 de suporteri dinamoviști prezenți la eveniment au început să scandeze și să-și aclame favoriții. Și, poate ceea ce este cel mai important, gazde și oaspeți deopotrivă, au promis că astfel de întâlniri se vor repeta la Câmpina.

6316 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2453 vizualizari
05 aug. 2020 21:35

A 15-a ediție a Festivalului IDEO IDEIS a ajuns și la Câmpina

Miercuri, 5 august 2020, a început cea de-a 15-a ediție a Festivalului de Teatru Tânăr IDEO IDEIS, în Câmpina și încă 8 localități din țară – Alexandria, București, Buzău, Baia Mare, Botoșani, Roman, Sibiu și Timișoara. Este pentru prima dată când acest festival de artă și teatru pentru tineret ajunge la Câmpina, chiar dacă este vorba despre un format inedit, impus de restricțiile stabilite la nivel național din cauza pandemiei de coronavirus.

3307 vizualizari
13 iul. 2020 22:07

Emoții la festivitatea de absolvire pentru a VIII-a promoție de asistenți de farmacie de la Școala ”Louis Pasteur” Câmpina

”Generația zâmbetului învingător” este denumirea oficială acordată de Roxana Veliche, dirigintele clasei de farmacie de la Școala Sanitară Postliceală ”Louis Pasteur”, la festivitatea de absolvire, care a avut loc zilele trecute, într-un cadru mai restrâns decât de obicei, cadru impus și de măsurile pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. A fost festivitatea de absolvire a celei de-a opta promoții de asistenți de farmacie.

Alte stiri recente

435 vizualizari
10 aug. 2020 10:20

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 10 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2905 vizualizari
09 aug. 2020 11:06

Dilemă în Alianța PNL-USR-PLUS la Câmpina. Rămâne sau nu Horia Tiseanu pe lista pentru Consiliul Local?

2 comentarii

Constituirea Alianței PNL-USR-PLUS în județul Prahova a însemnat bulversarea totală a liberalilor câmpineni. Pentru că, vă reamintim, conform protocolului încheiat între formațiunile politice implicate, candidatul la Primăria Câmpina va fi Cătălin Florescu, din partea USR-PLUS, iar lista pentru Consiliul Local va avea o paritate de 1:1 și va fi deschisă de USR-PLUS. Este o lovitură grea pentru PNL Câmpina și pentru primarul Horia Tiseanu, scos astfel din cursa pentru un nou mandat.