În prezența mai multor foste glorii dinamoviste, la Restaurantul "Toscano" din Câmpina a fost lansată cartea "O viață de câine"

Eveniment (Categoria articolului)

De foarte multă vreme nu s-a mai întâmplat în Câmpina ca la lansarea unei cărți să fie invitate și să participe atâtea personalități din domeniul respectiv, așa cum s-a întâmplat joi, 30 mai, la Restaurantul "Toscano" din Parcul Soceram, la lansarea volumului "O viață de câine", avându-l ca autor pe Sabin Dăniță, în urma unui dialog cu Silviu Ciuhulescu, un devotat suporter al echipei de fotbal Dinamo București.

Au fost oaspeți de onoare Ioan Andone, Florin Cheran, Alexandru Moldovan, Constantin Eftimescu, Marin Dragnea, Nicușor Vlad și Marius Niculae, dar și fostul mare boxer, vicecampion olimpic la Munchen în 1972, Ion Alexe. Evenimentul a fost organizat de Asociația Suporterilor Dinamoviști din Câmpina, în frunte cu Ion Chivescu, Cosmin Raț, Silviu Ciuhulescu, Irinel Dumitrașcu și Florin Frățilă. Volumul "O viață de câine" este, practic, redarea unor povești de... suporter dinamovist, din tribună și nu numai, momente intense, trăite de Silviu Ciuhulescu și puse în pagină de Sabin Dăniță.
Foarte așteptate au fost discursurile fostelor glorii dinamoviste. Rând pe rând, toți cei invitați, au vorbit despre cantonamentele de la Școala de Miliție, despre antrenamentele dure pe care le făceau chiar pe platoul unde se află acum Restaurantul "Toscano" și pe pantele din împrejurimi, dar și despre relația jucătorului cu suporterul, despre importanța unor întâlniri de acest gen, despre actuala situație de la Dinamo, la acest din urmă capitol, suporterii, dar și foștii jucătorii, suferind cel mai mult. (video)
După momentul discursurilor, gazdele le-au pregătit invitaților un filmuleț cu prezentarea unor momente de glorie ale Clubului Dinamo în cupele europene, de la celebrele victorii cu Liverpool, Hamburger SV și cu Inter Milano, la recentul miracol de la Liberec, când Dinamo a întors un 0-3 din tur și s-a calificat în grupele Cupei UEFA, protagonist fiind chiar Marius Niculae, unul dintre invitații de onoare prezenți joi la Câmpina. Au fost momente emoționante, după revederea imaginilor respective, cei aproximativ 50 de suporteri dinamoviști prezenți la eveniment au început să scandeze și să-și aclame favoriții. Și, poate ceea ce este cel mai important, gazde și oaspeți deopotrivă, au promis că astfel de întâlniri se vor repeta la Câmpina.

7829 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2342 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

2016 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

2066 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1857 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.