În prezența mai multor foste glorii dinamoviste, la Restaurantul "Toscano" din Câmpina a fost lansată cartea "O viață de câine"

Eveniment (Categoria articolului)

De foarte multă vreme nu s-a mai întâmplat în Câmpina ca la lansarea unei cărți să fie invitate și să participe atâtea personalități din domeniul respectiv, așa cum s-a întâmplat joi, 30 mai, la Restaurantul "Toscano" din Parcul Soceram, la lansarea volumului "O viață de câine", avându-l ca autor pe Sabin Dăniță, în urma unui dialog cu Silviu Ciuhulescu, un devotat suporter al echipei de fotbal Dinamo București.

Au fost oaspeți de onoare Ioan Andone, Florin Cheran, Alexandru Moldovan, Constantin Eftimescu, Marin Dragnea, Nicușor Vlad și Marius Niculae, dar și fostul mare boxer, vicecampion olimpic la Munchen în 1972, Ion Alexe. Evenimentul a fost organizat de Asociația Suporterilor Dinamoviști din Câmpina, în frunte cu Ion Chivescu, Cosmin Raț, Silviu Ciuhulescu, Irinel Dumitrașcu și Florin Frățilă. Volumul "O viață de câine" este, practic, redarea unor povești de... suporter dinamovist, din tribună și nu numai, momente intense, trăite de Silviu Ciuhulescu și puse în pagină de Sabin Dăniță.
Foarte așteptate au fost discursurile fostelor glorii dinamoviste. Rând pe rând, toți cei invitați, au vorbit despre cantonamentele de la Școala de Miliție, despre antrenamentele dure pe care le făceau chiar pe platoul unde se află acum Restaurantul "Toscano" și pe pantele din împrejurimi, dar și despre relația jucătorului cu suporterul, despre importanța unor întâlniri de acest gen, despre actuala situație de la Dinamo, la acest din urmă capitol, suporterii, dar și foștii jucătorii, suferind cel mai mult. (video)
După momentul discursurilor, gazdele le-au pregătit invitaților un filmuleț cu prezentarea unor momente de glorie ale Clubului Dinamo în cupele europene, de la celebrele victorii cu Liverpool, Hamburger SV și cu Inter Milano, la recentul miracol de la Liberec, când Dinamo a întors un 0-3 din tur și s-a calificat în grupele Cupei UEFA, protagonist fiind chiar Marius Niculae, unul dintre invitații de onoare prezenți joi la Câmpina. Au fost momente emoționante, după revederea imaginilor respective, cei aproximativ 50 de suporteri dinamoviști prezenți la eveniment au început să scandeze și să-și aclame favoriții. Și, poate ceea ce este cel mai important, gazde și oaspeți deopotrivă, au promis că astfel de întâlniri se vor repeta la Câmpina.

8347 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3425 vizualizari
27 nov. 2023 18:03

La Câmpina, Ziua Națională a României va fi sărbătorită printr-un ceremonial militar și religios

Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, va fi sărbătorită la Câmpina printr-un ceremonial militar și religios, care va avea loc începând cu ora 13.30, în Parcul Trandafirilor, la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire a României.

3624 vizualizari
26 nov. 2023 17:45

Târg de Crăciun la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

3 comentarii

Dezamăgirea de a nu avea nici anul acesta un târg de Crăciun la Câmpina, organizat de municipalitate pentru bucuria celor mici și celor mari, este estompată, iată, de inițiativa conducerii Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu" de a organiza un astfel de târg chiar în grădina Castelului, în primele trei week-end-uri din luna decembrie. Este primul târg de Crăciun de la Castelul Hasdeu și va reuni artizani din zona Câmpinei și din alte localități din județul Prahova.

Alte stiri recente

512 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

831 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.