Poliția Rutieră acționează pe DN1 pentru combaterea vitezei excesive

Actualitate (Categoria articolului)

În condițiile unor valori din ce în ce mai ridicate de trafic pe DN1, polițiștii rutieri desfășoară, în cursul zilei de duminică, o acțiune mai amplă, al cărei principal scop este combaterea excesului de viteză.

Pe mai multe segmente de pe DN1, pe raza județului Prahova, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene acționează cu aparatul radar de-a lungul întregii zile. Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu, acțiunea de duminică vizează prevenirea și combaterea excesului de viteră.
În același timp, imediat după orele prânzului, mai ales în zona stațiunilor montane și cu precădere pe sensul de coborâre, traficul s-a intensificat, mai multe echipaje ale Poliției Rutiere aflându-se în aceste puncte pentru a asigura fluența traficului.

(foto - IJP Prahova)

4038 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2045 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2072 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

886 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

177 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.