CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

”România pitorească”, o altfel de sărbătorire a Zilei Naționale a României la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

- Actualitate -

”România pitorească”, o altfel de sărbătorire a Zilei Naționale a României la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

Cadrele didactice de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina dau dovadă de multă creativitate în modalitățile de sărbătorire a unor zile festive, prilej cu care elevii pot afla lucruri interesante, în afara materiilor din aria curriculară.

O astfel de acțiune a avut loc miercuri, 29 noiembrie 2023, atunci când amfiteatrului acestei instituții de învățământ a găzduit momentul numit ”România pitorească”. Organizat de profesorii Ofelia Negoiță, Livia Dobre și Nicolae Geantă, evenimentul a constat în prezentarea unei altfel de Românii, una, din păcate, mai puțin cunoscută în zilele noastre. Ofelia Negoiță și Nicolae Geantă au susținut prelegeri interesante pe teme mai puțin uzitate atunci când vorbim de sărbătorirea Zilei Naționale a României. De asemenea, a fost și un concurs de desene, mai mulți elevi având ocazia să pună pe hârtie modul în care văd ei Ziua Națională a României. Au fost și momente artistice, oferite de elevi ai acestui liceu, dar cel mai emoționant moment a fost oferit de un fost elev al profesorului Nicolae Geantă, Cătălin Dinu, care a absolvit acest liceu în urmă cu zece ani. Cu mult talent și transmițând multă emoție, acesta a recitat unul dintre cele mai interesante poeme al cărui autor a rămas necunoscut - ”Nu plânge, maică Românie!”. Îl puteți urmări în încheierea scurtului nostru material video și veți vedea că merită!


30 Nov 2023 20:04 1970 vizualizari


Comentarii


  • 02.12.2023 05:22 diss Felicitari tuturor!👏
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
999 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
977 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
571 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
908 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV