CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

”România pitorească”, o altfel de sărbătorire a Zilei Naționale a României la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

- Actualitate -

”România pitorească”, o altfel de sărbătorire a Zilei Naționale a României la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

Cadrele didactice de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina dau dovadă de multă creativitate în modalitățile de sărbătorire a unor zile festive, prilej cu care elevii pot afla lucruri interesante, în afara materiilor din aria curriculară.

O astfel de acțiune a avut loc miercuri, 29 noiembrie 2023, atunci când amfiteatrului acestei instituții de învățământ a găzduit momentul numit ”România pitorească”. Organizat de profesorii Ofelia Negoiță, Livia Dobre și Nicolae Geantă, evenimentul a constat în prezentarea unei altfel de Românii, una, din păcate, mai puțin cunoscută în zilele noastre. Ofelia Negoiță și Nicolae Geantă au susținut prelegeri interesante pe teme mai puțin uzitate atunci când vorbim de sărbătorirea Zilei Naționale a României. De asemenea, a fost și un concurs de desene, mai mulți elevi având ocazia să pună pe hârtie modul în care văd ei Ziua Națională a României. Au fost și momente artistice, oferite de elevi ai acestui liceu, dar cel mai emoționant moment a fost oferit de un fost elev al profesorului Nicolae Geantă, Cătălin Dinu, care a absolvit acest liceu în urmă cu zece ani. Cu mult talent și transmițând multă emoție, acesta a recitat unul dintre cele mai interesante poeme al cărui autor a rămas necunoscut - ”Nu plânge, maică Românie!”. Îl puteți urmări în încheierea scurtului nostru material video și veți vedea că merită!


30 Nov 2023 20:04 2005 vizualizari


Comentarii


  • 02.12.2023 05:22 diss Felicitari tuturor!👏
796 vizualizari 22 Jul 2024 20:56 Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Comitetul Executiv al AJF Prahova a stabilit luni, 22 iulie, schimbarea președinteleui Comisiei Județene de Arbitri, Marian Deaconu. De altfel, a fost schimbată aproape întreaga comisie.

citeste mai mult
371 vizualizari 22 Jul 2024 20:25 Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Luni, 22 iulie, a fost termenul limită până la care firma executantă a lucrărilor de reabilitare termică și modernizare de la Spitalul Municipal Câmpina fusee notificată de Primăria Câmpina să pună în funcțiune sistemul - montat deja - de climatizare.

citeste mai mult
1113 vizualizari 22 Jul 2024 16:26 Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine cu roșiile pe care le-a cumpărat luni, 22 iulie, din Piața Centrală Câmpina.

citeste mai mult
758 vizualizari 21 Jul 2024 16:50 Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă duminică dimineață pe Strada Mihai Eminescu, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV