CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Trei zile până la Câmpina Open MTB 2018

- Eveniment -

Trei zile până la Câmpina Open MTB 2018

Au mai rămas trei zile până la startul celei de-a VII-a ediții a competiției de ciclism Câmpina Open MTB - Race for autism. Evenimentul se va desfășura duminică, 9 septembrie, pe dealurile din jurul Câmpinei, iar până acum s-au înscris 335 de participanți, cicliști profesioniști și amatori.

După cum știți deja de la edițiile precedente, Câmpina Open MTB - Race for autism este un eveniment sportiv, cu caracter caritabil, organizat de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația "Glasul Autismului". Toate fondurile strânse din taxele de participare sunt folosite pentru proiecte destinate copiilor cu autism. Suma totală strânsă în anii precedenți s-a ridicat la 146.093 lei și, potrivit datelor furnizate de organizatori, cu acești bani au fost organizate patru cursuri pentru părinți care au copii cu autism (15 părinți/curs), au fost achiziționate materiale de lucru cu copiii pentru Centrul "Sfânta Filofteia" din Câmpina și pentru 15 familii, 170 de cadre didactice de la două grădinițe și patru școli au urmat cursuri de formare în vederea integrării copiilor cu TSA (tulburări de spectru autist) în procesul de învățământ, programe de pregătire pentru echipa Centrului "Sfânta Filofteia", au fost organizate două tabere pentru 10 familii în care există copii cu autism, a fost organizată o campanie de conștientizare în trei școli și cu participarea a 157 de copii.
Începând cu 2018, Asociaţia "Glasul Autismului" şi Fundaţia Romanian Angel Appeal vor deschide un centru pentru activităţi de socializare şi terapie 3C (terapie prin mișcare) adresat copiilor cu TSA. Din fondurile strânse anul trecut şi în acest an, va fi renovat și mobilat spaţiul identificat pentru acest centru şi se vor organiza primele grupuri de socializare şi terapie.

Revenind la ediția din acest an, iată câteva informații importante:
- startul se va da, ca de obicei, pe Strada Siretului, lângă casele ANL, la ora 11.00
- festivitatea de premiere pentru copii va avea loc la ora 13.00, iar cea pentru adulți - la ora 16.00
- traseele sunt noi și au o lungime de 13,2 km - traseul scurt și 26,4 km - traseul lung; traseul pentru copii are 6 km
- fondul de premiere este de 27.850 lei din care 11.800 lei reprezintă valoarea premiilor acordate în bani, iar diferența o constituie voucherele și produsele oferite de susținătorii competiției.

Câmpina Open MTB se desfășoară cu sprijinul Primăriei Câmpina, Primăriei Cornu, Primăriei Șotrile, Consiliului Județean Prahova, Poliției Municipale, Poliției Locale Câmpina, Jandarmeriei Române și Ocolului Silvic, dar și cu susținerea mai multor parteneri privați. CâmpinaTV.ro este partener media al evenimentului.

Citiți și: Restricții de circulație, duminică, 9 septembrie 2018, în timpul competiției cicliste Câmpina Open MTB


05 Sep 2018 17:12 4039 vizualizari



Comentarii






1284 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1304 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2098 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2911 vizualizari 21 Mar 2024 08:05 Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV