Ambasadorul Israelului a fost în week-end la Valea Doftanei și s-a declarat impresionat de apa ”incredibil de verzuie” a Lacului Paltinu

Social (Categoria articolului)

David Saranga, Ambasadorul Israelului în România, fost consilier senior pentru afaceri externe al Președintelui Israelului, s-a aflat într-o vizita particulară la Valea Doftanei în week-endul trecut.

Sub titulatura #DiscoverRomania, ambasadorul Saranga a postat pe contul său de Twitter câteva imagini și un scurt comentariu: ”Valea Doftanei and lake Paltinu, with its unbelievably greenish water. It is unbelievably close to ‘Valea Prahovei’, a very popular mountain area, an hour and a half drive from Bucharest” (Valea Doftanei și lacul Paltinu, cu apa sa incredibil de verzuie. Este incredibil de aproape de ‘Valea Prahovei’, o zonă montană foarte populară, la o oră și jumătate cu mașina de București).
Astfel de vizite și de postări pe rețelele de socializare nu fac decât să contribuie la o imagine din ce în ce mai bună și mai atractivă a României pentru turiștii străini, peisajele și apa lacului Paltinu impresionându-l pe Ambasadorul Israelului la București.

3653 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dacul Suveran 27.05.2021 15:01 Char asa! Cu ce ne incalzaste ca un individ a vizitat Valea Doftanei? Vor cumva sa cumpere comuna? Mafiotii sunt cu ochii pe pamanturile Romaniei, iar Tradatorii intarzie sa blocheze accesul strainilor lsa achizitionarea de terenuri si proprietati.. Mai bine ati sta cu ochii pe administratia locala in privinta unitatilor industriale ce ar trebui infiintate in oras, ca in 5 ani se alege praful.. Respect!

Social

7125 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

4 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

2790 vizualizari
07 dec. 2021 19:26

2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Alte stiri recente

1129 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

1313 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina.