Ambasadorul Israelului a fost în week-end la Valea Doftanei și s-a declarat impresionat de apa ”incredibil de verzuie” a Lacului Paltinu

Social (Categoria articolului)

David Saranga, Ambasadorul Israelului în România, fost consilier senior pentru afaceri externe al Președintelui Israelului, s-a aflat într-o vizita particulară la Valea Doftanei în week-endul trecut.

Sub titulatura #DiscoverRomania, ambasadorul Saranga a postat pe contul său de Twitter câteva imagini și un scurt comentariu: ”Valea Doftanei and lake Paltinu, with its unbelievably greenish water. It is unbelievably close to ‘Valea Prahovei’, a very popular mountain area, an hour and a half drive from Bucharest” (Valea Doftanei și lacul Paltinu, cu apa sa incredibil de verzuie. Este incredibil de aproape de ‘Valea Prahovei’, o zonă montană foarte populară, la o oră și jumătate cu mașina de București).
Astfel de vizite și de postări pe rețelele de socializare nu fac decât să contribuie la o imagine din ce în ce mai bună și mai atractivă a României pentru turiștii străini, peisajele și apa lacului Paltinu impresionându-l pe Ambasadorul Israelului la București.

4188 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dacul Suveran 27.05.2021 15:01 Char asa! Cu ce ne incalzaste ca un individ a vizitat Valea Doftanei? Vor cumva sa cumpere comuna? Mafiotii sunt cu ochii pe pamanturile Romaniei, iar Tradatorii intarzie sa blocheze accesul strainilor lsa achizitionarea de terenuri si proprietati.. Mai bine ati sta cu ochii pe administratia locala in privinta unitatilor industriale ce ar trebui infiintate in oras, ca in 5 ani se alege praful.. Respect!

Social

2288 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2628 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.