Ambasadorul Israelului a fost în week-end la Valea Doftanei și s-a declarat impresionat de apa ”incredibil de verzuie” a Lacului Paltinu

Social (Categoria articolului)

David Saranga, Ambasadorul Israelului în România, fost consilier senior pentru afaceri externe al Președintelui Israelului, s-a aflat într-o vizita particulară la Valea Doftanei în week-endul trecut.

Sub titulatura #DiscoverRomania, ambasadorul Saranga a postat pe contul său de Twitter câteva imagini și un scurt comentariu: ”Valea Doftanei and lake Paltinu, with its unbelievably greenish water. It is unbelievably close to ‘Valea Prahovei’, a very popular mountain area, an hour and a half drive from Bucharest” (Valea Doftanei și lacul Paltinu, cu apa sa incredibil de verzuie. Este incredibil de aproape de ‘Valea Prahovei’, o zonă montană foarte populară, la o oră și jumătate cu mașina de București).
Astfel de vizite și de postări pe rețelele de socializare nu fac decât să contribuie la o imagine din ce în ce mai bună și mai atractivă a României pentru turiștii străini, peisajele și apa lacului Paltinu impresionându-l pe Ambasadorul Israelului la București.

4573 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dacul Suveran 27.05.2021 15:01 Char asa! Cu ce ne incalzaste ca un individ a vizitat Valea Doftanei? Vor cumva sa cumpere comuna? Mafiotii sunt cu ochii pe pamanturile Romaniei, iar Tradatorii intarzie sa blocheze accesul strainilor lsa achizitionarea de terenuri si proprietati.. Mai bine ati sta cu ochii pe administratia locala in privinta unitatilor industriale ce ar trebui infiintate in oras, ca in 5 ani se alege praful.. Respect!

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

808 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1297 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1004 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.