S-a tras la sorți ordinea candidaților din Câmpina pe panourile electorale

Actualitate (Categoria articolului)

La Biroul Electoral de Circumscripție nr.2 Câmpina a avut loc astăzi tragerea la sorți a ordinii candidaților și partidelor pe panourile electorale pentru alegerile locale din 5 iunie. Iar rezultatul este următorul: 1. PSD 2. PMP 3. PP-LC 4. PRU 5. PND 6. PSRO 7. UNPR 8. ALDE 9. Partida Romilor 10. PNL.

În Câmpina există 16 panouri electorale, locațiile fiind stabilite prin dispoziție a primarului municipiului: Cartier Câmpinița - Parc Durbac, Parcul Trandafirilor (la notariate), Parcul de la Soldat, Banca Transilvania, BCR, Piața Centrală, Strada Erupției, Strada Mioriței, Cartier Turnătorie, Cartier Voila - Alimentară, Cartier Voila - Drumul Taberei, Parcul Rezervoarelor, Strada B.P. Hasdeu - Alimentară, Strada Fabricii - Strada Tg. Mureș, Fântâna cu Cireși, Strada Dr. Babeș la intersecție cu Podului. Fiecare candidat/partid are dreptul la o singură poziție pe panoul electoral. 

Vă reamintim, în Câmpina avem opt candidați pentru funcția de primar al municipiului: Horia Tiseanu (PNL), Constantin Cândea (PSD), Ioan Adrian Pițigoi (PMP), Daniel Ioniță (ALDE), Andrei Istrate (UNPR), Nicoleta Gherman (PSRO), Vasile Florin Anghelescu (PP-LC) și Vlad Gheorghe Anghelescu (PRU). 
Pentru Consiliul Local - zece partide și un independent au depus candidaturile.

3031 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mao 05.05.2016 09:46 Ce ironie! Pana si sortii au stabilit ca locul PNL e dupa rromi! Sa pună poza de la ziua romilor ca sunt acolo unii lângă alții! Acela e locul PNL Campina!!!!!!

Actualitate

1255 vizualizari
29 sept. 2020 09:29

Lucian Costea a câștigat Primăria Valea Doftanei fără drept de apel - 87,37%

Victorie categorică la alegerile de duminică, 27 septembrie 2020, a lui Lucian Vileford Costea (PNL), primarul în exercițiu, care câștigă un nou mandat la Valea Doftanei. Lucian Costea a obținut 2.049 voturi din totalul celor 2.426 voturi valabil exprimate (87,37%).

2472 vizualizari
28 sept. 2020 17:56

Nicolae Moisescu (PSD Câmpina) renunță la mandatul de consilier local

3 comentarii

Nicolae Moisescu, candidatul Alianței PSD-ProRomânia-PPU (S-L) la Primăria municipiului Câmpina, situat pe locul al doilea în cursa pentru funcția de primar, cu 2.902 voturi (cu 267 voturi peste scorul alianței), ne-a transmis un comunicat prin intermediul căruia anunță că va renunța la mandatul de consilier local. Precizăm că Nicolae Moisescu se afla pe prima poziție pe lista alianței menționate pentru Consiliul Local. Vă prezentăm integral mesajul lui Nicolae Moisescu pentru câmpineni.

Alte stiri recente

1234 vizualizari
29 sept. 2020 11:47

Atenție! Direcția Economică a Primăriei Câmpina se închide marți, la ora 12.00, pentru dezinfecție. O angajată este confirmată cu COVID-19

Direcția Economică a Primăriei Câmpina, instituție aflată pe Calea Doftanei, se închide astăzi, 29 septembrie 2020, pentru efectuarea operațiunii de dezinfecție în întreaga incintă. Măsura a fost luată după ce o angajată a Direcției Economice a fost confirmată cu COVID-19.

1556 vizualizari
29 sept. 2020 10:38

Patru accidente produse aproape în același timp, pe DN1, în zona comunei Cornu

Patru accidente rutiere, în care au fost implicate patru autoturisme, o dubiță și un TIR, s-au produs marți dimineață pe DN1, în zona comunei Cornu. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, accidentele au avut loc aproape concomitent, cel mai probabil din cauza carosabilului ud și a vizibilității destul de reduse.