CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina a depus două noi proiecte pentru finanțare - Școala Golești și Școala nr. 3, din cartierul Voila

- Actualitate -

Primăria Câmpina a depus două noi proiecte pentru finanțare - Școala Golești și Școala nr. 3, din cartierul Voila

Luni, 17 iunie, la o săptămână de la alegerile locale, Consiliul Local Câmpina a fost convocat într-o ședință extraordinară de îndată, fiind de aprobat mai multe proiecte privind două noi lucrări de investiții, pentru care s-a depus astfel documentația în vederea atragerii fondurilor extrabugetare.

Este vorba de renovarea Școlii Golești, așa cum este ea cunoscută localnicilor, în fapt, corpul de clădire care găzduiește o parte din clasele de la ciclul primar de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, și renovarea Școlii Gimnaziale nr. 3, din cartierul Voila.
Pentru renovarea Școlii Golești, valoarea proiectului este de peste 5,19 milioane lei, în vreme ce pentru școala din cartierul Voila, valoarea lucrării este de peste 11,3 milioane lei.
În cadrul aceleiași ședințe, consilierii au aprobat includerea unor investiții legate de cele două spitale din Câmpina în Programul Național de Investiții pentru consolidarea spitalelor ”Mihail Cantacuzino”. Este vorba de cele trei corpuri de clădire din Strada Vasile Alecsandri ale Spitalului Municipal, unde se află secția de recuperare medicală, dispensarul TBC și arhiva, precum și nouă pavilioane din cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila.
În privința ședinței, trebuie spus că s-a simțit o anumită tensiune, ca după alegeri, risipită însă de votul unanim pentru toate proiectele. De asemenea, au lipsit din motive obiective doar Marius Anghelescu și Adina Gârbăcică.


22 Jun 2024 13:48 2119 vizualizari


Comentarii


  • 24.06.2024 10:33 DOREL IONESCU VĂ ÎNTREBĂM UNDE MERGEM CA SĂ AFLĂM CÂND VA FUNCȚIONA CANALIZAREA ÎN COMUNA BĂNEȘTI,JUDEȚ PRAHOVA???
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
149 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
197 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1048 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1755 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV