Operațiune amplă de dezinfecție pe toate străzile din Poiana Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

O amplă acțiune de dezinfecție s-a desfășurat vineri seară pe străzile din comuna Poiana Câmpina. Este vorba despre toate străzile din localitate, dezinfectate cu soluții speciale pulverizate dintr-un tractor. Operațiunea a durat aproape patru ore și a fost realizată de consilierul local Mihai Nițescu. Acesta a fost însoțit de șefa SVSU, Ana Maria Goran și de un echipaj de Poliție format dintr-un agent al Poliției Naționale și un agent al Poliției Locale. Substanțele dezinfectante au fost achiziționate de primarul Alin Moldoveanu, tractorul îi aparține consilierului Mihai Nițescu, astfel că acțiunea de dezinfecție s-a realizat fără a se cheltui bani de la bugetul local.

"S-a încheiat starea de urgență decretată din cauza pandemiei de coronavirus și am intrat cu toții în starea de alertă. În această perioadă restricțiile sunt ceva mai blânde, oamenii vor circula mai mult și de aceea am planificat o nouă dezinfecție a străzilor, după ce noi am mai realizat o dezinfecție amplă pe domeniul public în perioada anterioară. De această dată am dorit să mergem pe toate străzile din toate satele comunei și mă bucur că am reușit să facem acest lucru tot cu forțe proprii, fără să fie nevoie să apelăm la o firmă de specialitate. Chiar dacă nu mai suntem în stare de urgență, nu vrem să lăsăm garda jos, iar acțiunile de dezinfecție vor continua și în perioada următoare", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.

6103 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

994 vizualizari
28 mai 2020 14:18

Primăria Câmpina a mai pierdut un proces cu Ministerul Dezvoltării pentru Calea Dacia, pentru o corecție de 104.678 lei. Sentința este definitivă

Pe 27 mai, la Înalta Curte de Justiție a avut loc ultimul termen în procesul dintre Primăria Câmpina și Ministerul Dezvoltării pentru o corecție de 104.678 lei. Instanța a dat câștig de cauză Ministerului Dezvoltării, astfel că Primăria Câmpina este, din nou, bună de plată.

1246 vizualizari
28 mai 2020 11:57

Termenul de finalizare a lucrărilor de canalizare din Câmpina, prelungit până în aprilie 2021. În prezent, se lucrează în mai multe zone

Peste 50 de străzi și alei din Câmpina sunt cuprinse în graficul lucrărilor de canalizare finanțate din fonduri europene, prin intermediul HidroPrahova. Sunt zone unde trebuie reabilitată rețeaua de canalizare, zone unde trebuie introdusă canalizarea și zone unde trebuie finalizate lucrările începute în 2014-2015, atunci când s-a derulat prima parte a acestui proiect blocat ulterior pentru mai multă vreme din cauza litigiului dintre firma executantă și operatorul de apă și canal. Înainte de blocarea apărută în toamna lui 2015, procentul de realizare a lucrărilor incluse în proiect era de 45%.

Alte stiri recente

1545 vizualizari
28 mai 2020 10:13

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2515 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

5 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"