Operațiune amplă de dezinfecție pe toate străzile din Poiana Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

O amplă acțiune de dezinfecție s-a desfășurat vineri seară pe străzile din comuna Poiana Câmpina. Este vorba despre toate străzile din localitate, dezinfectate cu soluții speciale pulverizate dintr-un tractor. Operațiunea a durat aproape patru ore și a fost realizată de consilierul local Mihai Nițescu. Acesta a fost însoțit de șefa SVSU, Ana Maria Goran și de un echipaj de Poliție format dintr-un agent al Poliției Naționale și un agent al Poliției Locale. Substanțele dezinfectante au fost achiziționate de primarul Alin Moldoveanu, tractorul îi aparține consilierului Mihai Nițescu, astfel că acțiunea de dezinfecție s-a realizat fără a se cheltui bani de la bugetul local.

"S-a încheiat starea de urgență decretată din cauza pandemiei de coronavirus și am intrat cu toții în starea de alertă. În această perioadă restricțiile sunt ceva mai blânde, oamenii vor circula mai mult și de aceea am planificat o nouă dezinfecție a străzilor, după ce noi am mai realizat o dezinfecție amplă pe domeniul public în perioada anterioară. De această dată am dorit să mergem pe toate străzile din toate satele comunei și mă bucur că am reușit să facem acest lucru tot cu forțe proprii, fără să fie nevoie să apelăm la o firmă de specialitate. Chiar dacă nu mai suntem în stare de urgență, nu vrem să lăsăm garda jos, iar acțiunile de dezinfecție vor continua și în perioada următoare", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.

7202 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1256 vizualizari
23 sept. 2020 17:11

Grupul de firme Neptun – Soceram va sprijini financiar familiile defavorizate din Câmpina prin intermediul bisericilor

După întâlnirea de marți, cu directorii unităților de învățământ din municipiul Câmpina, reprezentanții grupului de firme Neptun – Soceram s-au întâlnit miercuri cu părintele protoiereu Grigore Melnic, cu preoții parohi de la toate bisericile ortodoxe și cu pastorii celorlalte culte din localitate. A fost o nouă rundă de discuții din seria celor inițiate de grupul de firme Neptun – Soceram pentru găsirea soluțiilor concrete de sprijinire a comunității locale.

2251 vizualizari
23 sept. 2020 11:02

Imagini bombă! Ancheta avansează

Am primit la redacție imagini video în care sunt surprinse cele două persoane care, în noaptea de 16 spre 17 septembrie 2020, au scris pe zidurile unor clădiri din Câmpina mesaje de amenințare cu moartea și de denigrare la adresa primarului Horia Tiseanu și a omului de afaceri Mihai Anastasescu.

Alte stiri recente

12 vizualizari
24 sept. 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

814 vizualizari
23 sept. 2020 22:16

Pizzeria Bella Italia se implică în campania de sprijinire a comunității câmpinene

Cătălin Roman, administratorul companiei Radan Imob SRL Câmpina (Pizzeria Bella Italia și Ballroom Bella), ne-a comunicat faptul că societatea pe care o reprezintă se va implica în campania de sprijinire a comunității locale, campanie inițiată de grupul de firme Neptun - Soceram.