CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga Elitelor, under 15: MX Pro Academy - CS Câmpina 6-1

- Sport -

Liga Elitelor, under 15: MX Pro Academy - CS Câmpina 6-1

16 Octombrie a fost ziua debutului echipei de juniori sub 15 ani a CS Câmpina în Liga Elitelor. Din păcate, câmpinenii s-au văzut învinși la un scor destul de sever, 6-1, la capătul unui meci la care nu ar fi meritat să fie înfrânți la un asemeena scor.

Câmpinenii au început destul de bine partida disputată la Păulești. Chiar dacă au primit gol, au reușit să revină în joc prin golul marcat de Mario Enescu, dar au fost din nou conduși înainte de pauză. Din păcate, un gol primit în chiar primele minute ale reprizei secunde a turnat plumb în picioarele echipierilor CSC-ului, care au cedat total.
”S-a văzut diferența fizică între noi și adversar. Din păcate, din cauza faptului că noi avem doar trei jucători născuți în anul 2008, restul fiind mai mici, odată cu trecerea minutelor, suntem dominați fizic. De asemenea, din același motiv, pierdem și foarte multe dueluri fizice. Le-am spus și copiilor că nu trebuie să-și facă probleme din această cauză, este un risc pe care ni l-am asumat, noi considerând că este mai important ca acești jucători să crească în valoare, să acumuleze experiență, iar aceste lucruri le poți dobândi doar jucând cu echipe mai valoroase. Cu ce ne încâlzea pe noi că băteam la diferențe mari adversari de prin județ, net inferiori, în meciuri care nu aduceau niciun plus la experiența jucătorilor noștri?! Așa, chiar dacă va fi dificil pentru moralul lor, cred că în scurt timp se vor vedea și rezultatele, iar anul viitor ne vom înscrie la o categorie de vârstă unde să avem jucători de acel nivel”, ne-a declarat la finalul partidei de la Păulești antrenorul formației CS Câmpina, Roberto Opatchi.
Etapa viitoare, duminică, 23 octombrie, de la ora 10.00, CS Câmpina va juca tot în deplasare, la Brașov, cu echipa FC Brașov Steagul Renaște.


16 Oct 2022 14:26 2034 vizualizari


Comentarii


  • 16.10.2022 14:48 diss Baftă!
572 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 12

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 12

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat sâmbătă, 15 iunie, la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
554 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
837 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
652 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV