Liga Elitelor, under 15: MX Pro Academy - CS Câmpina 6-1

Sport (Categoria articolului)

16 Octombrie a fost ziua debutului echipei de juniori sub 15 ani a CS Câmpina în Liga Elitelor. Din păcate, câmpinenii s-au văzut învinși la un scor destul de sever, 6-1, la capătul unui meci la care nu ar fi meritat să fie înfrânți la un asemeena scor.

Câmpinenii au început destul de bine partida disputată la Păulești. Chiar dacă au primit gol, au reușit să revină în joc prin golul marcat de Mario Enescu, dar au fost din nou conduși înainte de pauză. Din păcate, un gol primit în chiar primele minute ale reprizei secunde a turnat plumb în picioarele echipierilor CSC-ului, care au cedat total.
”S-a văzut diferența fizică între noi și adversar. Din păcate, din cauza faptului că noi avem doar trei jucători născuți în anul 2008, restul fiind mai mici, odată cu trecerea minutelor, suntem dominați fizic. De asemenea, din același motiv, pierdem și foarte multe dueluri fizice. Le-am spus și copiilor că nu trebuie să-și facă probleme din această cauză, este un risc pe care ni l-am asumat, noi considerând că este mai important ca acești jucători să crească în valoare, să acumuleze experiență, iar aceste lucruri le poți dobândi doar jucând cu echipe mai valoroase. Cu ce ne încâlzea pe noi că băteam la diferențe mari adversari de prin județ, net inferiori, în meciuri care nu aduceau niciun plus la experiența jucătorilor noștri?! Așa, chiar dacă va fi dificil pentru moralul lor, cred că în scurt timp se vor vedea și rezultatele, iar anul viitor ne vom înscrie la o categorie de vârstă unde să avem jucători de acel nivel”, ne-a declarat la finalul partidei de la Păulești antrenorul formației CS Câmpina, Roberto Opatchi.
Etapa viitoare, duminică, 23 octombrie, de la ora 10.00, CS Câmpina va juca tot în deplasare, la Brașov, cu echipa FC Brașov Steagul Renaște.

2006 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 16.10.2022 14:48 Baftă!

Sport

1855 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2170 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

934 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

183 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.