CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

USR Câmpina respinge invitația primarului la consultări pe tema PUZ-ului privind zona centrală și pasajul subteran

- Politică -

USR Câmpina respinge invitația primarului la consultări pe tema PUZ-ului privind zona centrală și pasajul subteran

Biroul de presă al USR Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă ca răspuns la invitația primarului Alin Moldoveanu pentru a participa la consultări pe tema PUZ-uluii privind zona centrală și pasajul subteran. Iată comunicatul:

Ca urmare a invitației Primarului Municipiului Câmpina, transmisă consilierilor locali USR Câmpina pentru data de 25.08.2022, ora 12:00, biroul de presă al filialei emite acest răspuns public.
Încă de pe 10.08.2022, USR Câmpina a solicitat organizarea unei dezbateri publice pe tema "P.U.Z. - pasaj subteran" la care să participe:
- cetățeni ai localității;
- consilierii locali ai tuturor partidelor reprezentate;
- specialiștii care au participat la elaborarea PUZ-ului;
- organizațiile legal constituite.
Scopul acestei acțiuni este de a se cunoaște motivaţiile şi aşteptările fiecărui factor interesat, astfel încât să se evidenţieze divergenţele, apoi punctele comune şi beneficiile pe care decizia respectivă le aduce fiecăruia dintre aceştia.
O documentație P.U.Z. se elaborează într-o formă inițială, care, în urma avizării, se poate adapta sau se poate modifica substanțial pentru ca la final să poată fi aprobată prin hotărârea Consiliului Local devenind lege locală cu aplicabilitate imediată privind modul de construire în arealul reglementat.
Este important de înteles faptul că fiecare dintre consilieri a fost ales de către cetățeni pentru a le reprezenta interesele, iar dacă, în urma rundelor succesive de informare și consultare a populației, opțiunile acestora nu au fost cel puțin analizate, daca nu chiar preluate în documentația PUZ, consilierii au tot dreptul sa respingă o astfel de documentație de urbanism.
În plus, ei sunt cei care decid prin vot dacă interesul public este primordial și, poate, mai important decât asta, decid dacă prin aprobarea unui P.U.Z. pentru o investiție nu vor apărea probleme pentru localitate, ca urmare a investiției aprobate.
Considerăm că poziția consilierului local este tratată cu superficialitate de către primar. Acesta trebuie să înțeleagă rolul consilierilor, acela de a fi în interesul cetățenilor.
„Primarul este ales prin votul direct al cetățenilor, motiv pentru care trebuie să le asculte doleanțele transmise prin consilierii locali. Părăsirea sălii de ședințe de consiliu la fiecare încercare de interpelare din partea consilierilor, arată, consider, o lipsă de respect față de câmpineni”, Liviu Dumitrache, Președinte USR Câmpina.
Ca atare, consilierii USR Câmpina resping invitația Primarului Municipiului Câmpina, domnul Alin Moldoveanu.

Vă reamintim că USR este a doua formațiune politică, după PSD, care a anunțat că nu va onora invitația primarului la consultări.


24 Aug 2022 20:57 2915 vizualizari


Comentarii


  • 25.08.2022 13:01 Rammstein Foarte bine, a luat-o pe ulei primăria cu acest pasaj exact ca boul de la cluj cu metroul.. Problema e alta domnilor, această localitate a devenit câmp de luptă al miliției..rusine!!..zilnic zeci de mașini de miliție circulă cu sirenele pornite ,milițienii în veste anitglont, arme la vedere ...parca e un câmp de luptă.. Opriți această teroare a miliției °°..oare șeful lor de la cineva a primit ordine să traumatizeze locuitorii?. Oricum nu vor scăpa în iarnă!!..Să vedem unde se vor ascunde acești teroriști?..
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
882 vizualizari 22 May 2024 18:35 Alin Moldoveanu a prezentat investițiile în infrastructura din educație și cultură și a lansat un atac extrem de dur la adresa opozanților săi politici

Alin Moldoveanu a prezentat investițiile în infrastructura din educație și cultură și a lansat un atac extrem de dur la adresa opozanților săi politici

În cadrul unei noi emisiuni electoral, Alin Moldoveanu, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie, a prezentat investițiile realizate în infrastructura din educație și din cultură și a lansat un atac fără precedent la adresa opozanților săi politici - PSD, PMP și, mai nou, Partidul Câmpina Curată.

citeste mai mult
793 vizualizari 22 May 2024 11:53 Un PAS ÎNAINTE pentru Câmpina. BOGDAN ENE și mesajul său către câmpineni

Un PAS ÎNAINTE pentru Câmpina. BOGDAN ENE și mesajul său către câmpineni

Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită (PMP-USR-Forța Dreptei) la Primăria municipiului Câmpina. Are 54 de ani, este inginer la societatea Confind, a absolvit Universitatea Transilvania Brașov - Secția Construcții Aerospațiale. este căsătorit și are doi copii. Din 2020, este consilier local din partea PMP, președinte al Comisiei de Buget-Finanțe din CL Câmpina. Vă prezentăm în continuare mesajul lui Bogdan Ene către câmpineni.

citeste mai mult
749 vizualizari 20 May 2024 11:39 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1989 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV