Promoția aprilie 2023 a Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina a depus jurământul

Eveniment (Categoria articolului)

1.329 elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina, promoția aprilie 2023, au depus jurământul de credință față de patrie vineri, 22 iulie, la aproximativ cinci săptămâni de la începerea cursurilor.

Dintre cei 1.329 elevi, 1.106 sunt băieți, iar 223 fete, fiind una dintre promoțiile cu cele mai puține fete raportat la numărul total de elevi. Au fost foarte multe emoții, mii de părinți, bunici, rude ale celor care vineri au jurat credință țării. În afara punctului culminant al depuenrii jurământului, cele mai emoționante momente au fost intonarea Imnului Național și mesajul directorului școlii, comkisra șef Vasile Tache.
Invitați la ceremonial au fost inspectorul general al Poliției Române, chestorul principal Benone Matei, reprezentanți ai Poliției Județene, dar și de la alte instituții ale Ministerului de Interne, Flrin Bădilă de la Corpul Național al Polițiștilor, subprefectul Alexandru Vane, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, foști directori și directori adjuncți ai instituției, printre care Alexandru Lefter, Constantin Cândea, Emil Manta, dar și oaspeți de la Școala de Poliție din Miskolc, Ungaria, cu care școala câmpineană are relații de colaborare.
Așa cum a devenit o adevărat tradiție, după defilarea elevilor, au fost și două cereri în căsătorie, care au făcut deliciul publicului și au încununat ceremonialul depunerii jurământului pentru promoția care va termina cursurile în aprilie 2023.
O mențiune specială pentru o câmpineană - Larisa Anghel, fostă componentă a CSS ”Constntin Istrati” Câmpina, de altfel fostul ei antrenor și actualul coordonator la clubului, Mihaela Marin, fiind prezentă la ceremonie pentru a o susține și a o felicita.

6889 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2976 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.

2025 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

Alte stiri recente

1539 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

712 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.