Promoția aprilie 2023 a Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina a depus jurământul

Eveniment (Categoria articolului)

1.329 elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina, promoția aprilie 2023, au depus jurământul de credință față de patrie vineri, 22 iulie, la aproximativ cinci săptămâni de la începerea cursurilor.

Dintre cei 1.329 elevi, 1.106 sunt băieți, iar 223 fete, fiind una dintre promoțiile cu cele mai puține fete raportat la numărul total de elevi. Au fost foarte multe emoții, mii de părinți, bunici, rude ale celor care vineri au jurat credință țării. În afara punctului culminant al depuenrii jurământului, cele mai emoționante momente au fost intonarea Imnului Național și mesajul directorului școlii, comkisra șef Vasile Tache.
Invitați la ceremonial au fost inspectorul general al Poliției Române, chestorul principal Benone Matei, reprezentanți ai Poliției Județene, dar și de la alte instituții ale Ministerului de Interne, Flrin Bădilă de la Corpul Național al Polițiștilor, subprefectul Alexandru Vane, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, foști directori și directori adjuncți ai instituției, printre care Alexandru Lefter, Constantin Cândea, Emil Manta, dar și oaspeți de la Școala de Poliție din Miskolc, Ungaria, cu care școala câmpineană are relații de colaborare.
Așa cum a devenit o adevărat tradiție, după defilarea elevilor, au fost și două cereri în căsătorie, care au făcut deliciul publicului și au încununat ceremonialul depunerii jurământului pentru promoția care va termina cursurile în aprilie 2023.
O mențiune specială pentru o câmpineană - Larisa Anghel, fostă componentă a CSS ”Constntin Istrati” Câmpina, de altfel fostul ei antrenor și actualul coordonator la clubului, Mihaela Marin, fiind prezentă la ceremonie pentru a o susține și a o felicita.

9192 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1200 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

1812 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

148 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

254 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.