Ștefan Gagiu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina) - performerul Naționalelor sub 18 ani. Record personal, titlu național și calificare la Europene

Sport (Categoria articolului)

CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, coordonatoarea Mihaela Marin și antrenoarea Jenica Bran au motive de mare bucurie după performanțele extraordinare realizate de Ștefan Gagiu la Campionatul Național pentru sportivi sub 18 ani, care a avut loc în week-end, la București.

Ștefan Gagiu a reușit să obțină nu mai puțin de trei medalii - titlul de campion național la săritura în lungime, cu o incredibilă săritură de 7,17m (video), nou record personal; titlurile de vicecampion național la triplusalt (14,27m) și la săritura în înălțime (1,84m). Mai mult, la săritura în lungime și la triplusalt, sportivul câmpinean a realizat și baremul pentru participarea la Campionatul European sub 18 ani, care va avea loc în Israel, în perioada 4-7 iulie.

4853 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

338 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

899 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

Alte stiri recente

392 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

525 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.