CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Polițiștii câmpineni i-au informat pe conducătorii auto despre situațiile în care riscă închisoarea, la producerea unui accident

- Actualitate -

Polițiștii câmpineni i-au informat pe conducătorii auto despre situațiile în care riscă închisoarea, la producerea unui accident

Poliția Rutieră Câmpina a desfășurat o acțiune de infomare a conducătorilor auto cu privire la unele dintre cele mai recente modificări legislative. Este vorba de intrarea în vigoare a Legii 213/2023 prin care se schimbă sancțiunile în cazul accidentelor rutiere mortale.

”Începând cu data de 13 iulie 2023, Codul Penal a fost modificat prin Legea nr. 213/2023. Potrivit noilor reglementări, în cazul producerii unui accident rutier soldat cu decesul uneia sau mai multor persoane, iar persoana responsabilă se află în una din următoarele situații - nu deține permis de conducere; permisul de conducere este necorespunzător categoriei ori acesta este suspendat sau anulat; se află sub influența băuturilor alcoolice, dacă fapta constituie infracțiune; se află sub influența substanțele psihoactive, atunci, în aceste situații, conducătorul auto riscă pedeapsa închisorii cu executare, fără a mai beneficia de suspendarea executării pedepsei”, a declarat inspector principal de poliție Cătălin Grancea, coordonatorul acțiunii de informare la nivelul municipiului Câmpina.
De asemenea, lucrătorii Biroului Poliție Rutieră Câmpina au fost sprijiniți în această campanie de angajați ai Compartimentului de Prevenire din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.


03 Aug 2023 07:18 3651 vizualizari


Comentarii






  • 03.08.2023 10:46 Valcu Dar cei care fac 'liniute' de la bis. Izvoreanu și până la Policlinică, sau invers, IN FIECARE SEARĂ SI IN SPECIAL PE WEEKEND, unde se încadrează, stimabililor??? Aaaa, atunci când se instalează mașina politiei cu toate luminile în funcțiune undeva prin zonă, daaa e liniște și numai mielușei, dar în rest... Găsiți domnilor odată pentru totdeauna, metode de starpire a fenomenului! Pai, e posibil așa ceva???
662 vizualizari 12 May 2024 21:10 Candidații la funcția de primar în localitățile învecinate Câmpinei

Candidații la funcția de primar în localitățile învecinate Câmpinei

Înaintea începerii campaniei electorale, Birourile Electorale de Circumscripție au emis hotărâri prin care au rămas definitive candidaturile la funcțiile de primar și consilier local pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1894 vizualizari 11 May 2024 21:03 S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

La Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 2 Câmpina s-a tras astăzi la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie. La tragerea la sorți au participat membrii BEC și reprezentanți ai mai multor partide.

citeste mai mult
1742 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2601 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV