Un elev de la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina, printre câștigătorii burselor acordate de KMG International

Social (Categoria articolului)

100 de burse sunt acordate de către compania KMG International elevilor și studenților cu rezultate remarcabile, pentru anul școlar 2019-2020. Este vorba despre tineri din București, Constanța și Prahova, interesați să-și dezvolte cariera în industria de petrol și gaze. Printre câștigătorii burselor se numără și un câmpinean - Darius Augustin Ștef, elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic Energetic.

“Programul de burse KMG International este unul dintre proiectele dezvoltate de compania noastră pentru susţinerea educaţiei de calitate în România. Ştim că educaţia este cheia către dezvoltarea durabilă a comunităţilor şi credem că tinerii performanţi trebuie susţinuţi, mai ales atunci când resursele nu sunt suficiente”, se precizează în comunicatul semnat de Alexey Golovin, directorul Departamentului Juridic şi Afaceri Corporative din cadrul KMG International. 
Valoarea unei burse este de 1.000 dolari pentru un an de studiu. Bursele au fost acordate în urma unei jurizări riguroase: 50 de burse pentru studenţi înscrişi în programul de practică al companiei, pe baza evaluării performanţei lor, iar celelalte 50 de burse au fost acordate în urma unui proces de evaluare, de către un juriu format din reprezentanți ai companiei și ai universităților partenere. Au fost câteva sute de candidați pentru aceste burse și iată că, printre câștigători se numără și un elev din Câmpina, Darius Augustin Ștef, cu rezultate foarte bune la învățătură, implicat în diverse acțiuni de voluntariat și interesat de o carieră în domeniul energetic.
Precizăm că Grupul KMG International desfăşoară operaţiuni în sectoarele de rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale, iar în România deţine Rafinăria Petromidia Năvodari, Rafinăria Vega Ploieşti şi o reţea de distribuţie a carburanţilor (Rompetrol).

4827 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1682 vizualizari
03 apr. 2020 12:50

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Fredrikstad, Norvegia

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

1681 vizualizari
03 apr. 2020 11:36

Aproximativ 150 de jurnaliști cer Guvernului transparență în comunicarea informațiilor legate de epidemia de coronavirus. CâmpinaTV.ro s-a alăturat acestui demers

Redacția CâmpinaTV.ro s-a alăturat demersului Centrului pentru Jurnalism Independent și a semnat petiția prin care se solicită Guvernului transparență în comunicarea informațiilor legate de epidemia de coronavirus. Zeci de redacții din țară, în total aproximativ 150 de jurnaliști au semnat această petiție din dorința de a se pune capăt blocadei informaționale instituite de autoritățile din România. Asemeni colegilor din țară, și noi considerăm că obligația autorităților de a fi transparente și de a oferi cetățenilor informații, prin intermediul mass-media, este una fundamentală, chiar și în situație de urgență. Vă prezentăm în continuare textul petiției trimise Givernului, Ministerului de Interne și Grupului de Comunicare Strategică.

Alte stiri recente

2375 vizualizari
03 apr. 2020 19:43

Câmpina și Poiana Câmpina - doi medici și trei asistente infectate cu COVID-19, iar alți 68 de angajați ai spitalelor, între care 13 medici, sunt în autoizolare

Situație realmente îngrijorătoare la cele două unități medicale din Câmpina și Poiana Câmpina - Spitalul Municipal, respectiv, Spitalul SanConfind. Știți deja din articolele noastre anterioare că s-a confirmat infectarea cu COVID-19 la un medic urolog de la Spitalul Municipal și un medic neonatolog de la SanConfind, precum și la trei asistente medicale de la SanConfind. Toate aceste cadre medicale sunt în prezent internate în spital. În urma anchetelor epidemiologice efectuate de DSP, 68 de persoane din cele două spitale, contacți direcți ai medicilor infectați, sunt în autoizolare la domiciliu.

2019 vizualizari
03 apr. 2020 16:32

Prahova, vineri, 3 aprilie: 4.001 persoane aflate în autoizolare (dintre care 195 la Câmpina) și 324 în carantină instituționalizată

La 3 aprilie 2020, la nivelul județului Prahova sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică 4.001 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, dintre care 195 sunt în Câmpina. În carantină instituționalizată se află, în prezent, 324 de persoane.