Două femei din București, reținute de polițiștii din Breaza, după ce au furat dintr-o locuință aproape 12.000 euro

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul zilei de vineri, 30 iunie, polițiștii din Breaza au identificat, depistat și reținut două femei, bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt cu un prejudiciu de aproximativ 12.000 de euro. 

Cu două zile înainte, persoanele bănuite de comiterea faptei, două femei cu vârstele de 36, respectiv 43 de ani, din municipiul București, ar fi abordat un bărbat din orașul Breaza, mergând la domiciliul acestuia, oferindu-i spre vânzare diferite articole vestimentare, ocazie cu care, într-un moment de neatenție al bărbatului, cele două femei ar fi sustras din locuința acestuia suma de bani.  Astfel, vineri, 30 iunie, polițiștii orașului Breaza au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile celor două femei, fiind descoperite și ridicate suma de 11.300 de euro, precum și mai multe mijloace materiale de probă. În baza probatoriului administrat, femeile au fost reținute pentru 24 de ore, iar ulterior față de acestea a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. 
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

2565 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 01.07.2023 17:28 Un lucru sa tine-ti minte: Cand faci transactii cu persoane necunoscute, niciodata sa nu le aduce-ti la casa voastra sau sa fii numai de unul singur. Alege un loc public, cumpara, vinde ce ai nevoie si mergi pe drumul tau. Femeile te poate si acuza ca vreti sa le violati daca le primiti in casa. Aveti grija cu japitele astea.

Actualitate

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

522 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

630 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.