Accident la ieșirea din Câmpina spre DN1. Două persoane, între care un copil de șase ani, au ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

Un accident de circulație a avut loc duminică după-amiază la ieșirea din Câmpina spre DN1, la km 94+700, pe raza comunei Cornu. Din informațiile furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, un bărbat de 63 de ani, care se deplasa dinspre Câmpina către DN 1, cu intenția de a vira la stânga, către Ploiești, posibil pe fondul neacordării priorității de trecere, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani, care circula pe sensul Ploiești - Brașov.

Conform aceleiași surse, au rezultat patru victime, respectiv o femeie și un minor (6 ani) din autoturismul care circula pe DN1 și conducătorul auto împreună cu o pasageră din celălalt autovehicul. Femeia și copilul de șase ani au fost transportați la spital de către un participant la trafic, până la sosirea echipelor de intervenție. Alte trei persoane din cele două autoturisme au fost asistate medical la fața locului. ISU Prahova a acționat la fața locului cu un echipaj de stingere, unul de descarcerare și o ambulanță Smurd.
Conducătorii autoturismelor implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul s-a desfășurat dirijat timp de aproximativ o oră până la finalizarea cercetărilor și a intervenției la fața locului.

5852 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Laura 05.07.2020 20:17 La care spital? Ca parca nu mai aveam spital...

Actualitate

4402 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3345 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

517 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

552 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).