Adrian Pițigoi mulțumește alegătorilor pentru votul dat PMP

Politică (Categoria articolului)

Partidul Mișcarea Populară a reușit să întrunească pragul electoral de 5% pentru a intra în Parlamentul României. Cu emoții, este adevărat, dar până la urmă scopul a fost atins. La nivel național, PMP a obținut 5,62% la Senat și 5,40% la Camera Deputaților. Din primele proiecții rezultă că PMP va avea un senator și trei deputați, iar unul dintre aceștia din urmă ar putea fi Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova.

În Prahova, PMP a obținut 5,83% la Senat și 5,68% la Camera Deputaților, iar în Câmpina - 8,49% la Senat și 8,06% la Camera Deputaților. 
'Doresc să le mulțumesc în primul rând tuturor câmpinenilor, dar și tuturor prahovenilor care duminică au votat cu PMP. Le sunt recunoscător și vreau să îi asigur că echipa PMP, condusă de președintele Traian Băsescu, le va reprezenta cu adevărat interesele în Parlamentul României', este mesajul pe care Adrian Pițigoi, viceprimar al municipiului Câmpina și președinte al organizației locale a PMP dorește să îl transmită alegătorilor.

5419 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

724 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

273 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

Alte stiri recente

151 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

1883 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.