Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Joburi (Categoria articolului)

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

Artiști decoratori torturi
Cerințe: persoane talentate, creative, cu atitudine pozitivă, excelente abilități de comunicare, motivate, determinate, serioase, adepte ale lucrului în echipă, se vor ocupa de finisarea deserturilor și decorarea torturilor în crempă sau pastă de zahăr, cu designuri cât mai atractive, reproducerea decorurilor solicitate.
Beneficii: loc de muncă stabili și de încredere, contract pe perioadă nedeterminată, colaborare cu o echipă energică și dinamică, lucrul în schimburi 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu atractiv în funcție de experiență.

Operator introducere, validare și prelucrare date
Cerințe: studii medii/ superioare, experiența constituie un avantaj, disponibilitate pentru schimbul 2 (15.00 - 23.00), foarte bune abilități de planificare și organuizare, persoană organizată, atentă mla detalii, responsabilă, bune cunoștinșțe de operare PC (Word, Excel).
Atribuții: introduce documentele preliminare (comenzi, facturi, avize) în sistemul de operare și le arhivează, verifică și ține evidența stocurilor, preia telefonic comenzi de la clienșți, păstrează relația cu compartimentul financiar-contabil și departamentul vânzări.
Beneficii: salariu atractiv, tichete de masă, tichete cadou (Paște, Crăciun etc).

Patiser, cofetar, cocător (brutărie sau patiserie)

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul pe whatsapp la numărul 0729.061.505, pe mail - mmcofepati@yahoo.com ori resurse.umane.voipan@gmail.com sau personal la sediul firmei - Câmpina, Strada Dimitrie Bolintineanu, nr. 31A.

3119 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Joburi

8488 vizualizari
17 ian. 2024 21:05

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la data de 17 ianuarie 2024

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

1810 vizualizari
31 dec. 2023 09:47

Societate comercială din Câmpina angajează inginer ofertare lucrări de instalații electrice și iluminat

Societate comercială din Câmpina angajează inginer ofertare lucrări de instalații electrice și iluminat.

Alte stiri recente

1145 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

38 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.