Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Joburi (Categoria articolului)

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

Artiști decoratori torturi
Cerințe: persoane talentate, creative, cu atitudine pozitivă, excelente abilități de comunicare, motivate, determinate, serioase, adepte ale lucrului în echipă, se vor ocupa de finisarea deserturilor și decorarea torturilor în crempă sau pastă de zahăr, cu designuri cât mai atractive, reproducerea decorurilor solicitate.
Beneficii: loc de muncă stabili și de încredere, contract pe perioadă nedeterminată, colaborare cu o echipă energică și dinamică, lucrul în schimburi 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu atractiv în funcție de experiență.

Operator introducere, validare și prelucrare date
Cerințe: studii medii/ superioare, experiența constituie un avantaj, disponibilitate pentru schimbul 2 (15.00 - 23.00), foarte bune abilități de planificare și organuizare, persoană organizată, atentă mla detalii, responsabilă, bune cunoștinșțe de operare PC (Word, Excel).
Atribuții: introduce documentele preliminare (comenzi, facturi, avize) în sistemul de operare și le arhivează, verifică și ține evidența stocurilor, preia telefonic comenzi de la clienșți, păstrează relația cu compartimentul financiar-contabil și departamentul vânzări.
Beneficii: salariu atractiv, tichete de masă, tichete cadou (Paște, Crăciun etc).

Patiser, cofetar, cocător (brutărie sau patiserie)

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul pe whatsapp la numărul 0729.061.505, pe mail - mmcofepati@yahoo.com ori resurse.umane.voipan@gmail.com sau personal la sediul firmei - Câmpina, Strada Dimitrie Bolintineanu, nr. 31A.

2886 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Joburi

3231 vizualizari
17 oct. 2023 10:29

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la data de 17 octombrie 2023

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

3063 vizualizari
16 sept. 2023 08:34

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la data de 15 septembrie 2023

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

Alte stiri recente

253 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

316 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.