Denisa Lepuș, un nou titlu de vicecampion național pentru CSS "Constantin Istrati" Câmpina la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

După trei zile de întreceri la Arad, la finalele Campionatului Național de Aruncări Lungi, atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, se întorc acasă cu trei tilturi de campion național și două de vicecampion național. Duminică, în ultima zi a întrecerilor, Denisa Lepuș (antrenor Nicolae Pavel) a reușit o aruncare de 33,52m, la aruncarea discului, categoria copii I, cu care s-a clasat pe locul al doilea, obținând titlul de vicecampion al României.

În ultima zi a întrecerilor de la Arad au mai fost și alți câmpineni care au concurat, trei dintre ceilalți cinci atleți oprindu-se la puțini centimetri de podium și ocupând în finalul locul al patrulea.
Iată rezultatele celorlalți sportivi de la CSS "Constantin Istrati":
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul 4, aruncarea suliței, juniori III, 47,42m;
Serena Neața (antrenor Mihaela Marin) - locul 4, aruncarea suliței, juniori III, 26,16m;
Denisa Lepuș (antrenor Nicolae Pavel) - locul 4, aruncarea suliței, copii I, 31,87m;
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 5, aruncarea discului, juniori III, 38,66m;
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) - locul 5, aruncarea discului, copii I, 28,42m.
Se cuvine să reamintim și medaliații clubului câmpinean la această competiție, în toate cele trei zile:
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - campion național la aruncarea discului, juniori I, cu 47,90m; campion național la aruncarea discului, juniori II, cu 50,75m;
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - campioană națională la aruncarea discului, juniori II, cu 43,86m; vicecampioană națională, juniori I, cu 43,10m;
Denisa Lepuș (antrenor Nicolae Pavel) - vicecampioană națională la aruncarea discului, copii I, cu 33,52m.
Felicitări tuturor, sportivi, antrenori și părinți!

4184 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mierlita madalina 31.03.2019 19:42 Felicitari Denisa

Sport

1733 vizualizari
26 mar. 2023 20:04

Noi medalii pentru atletismul câmpinean. Gabriel Văcărescu - argint la heptatlon, David Marin - bronz la suliță

În acest week-end, la București, au avut loc două competiții atletice pentru juniori - Campionatul Național de Probe Combinate pentru sportivi sub 18 ani, în sala de atletism ”Ioan Soter”, și Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, care a avut loc pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. La ambele competiții au participat și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, atleții fiind antrenașți de Mihaela Marin și Jenica Bran.

1746 vizualizari
26 mar. 2023 19:34

CS Câmpina s-a calificat în turneul semifinal la handbal feminin

După ce vineri și sâmbătă a trecut fără drept de apel de echipele cu care fusese repartizată în grupă, CS Câmpina a jucat duminică faza finală a turneului regional. Partidele s-au desfășurat la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”, iar elevele lui Daniel Vasile s-au calificat la turneul semifinal național de pe locul al doilea în această regiune.

Alte stiri recente

143 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1274 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.