Accident la Câmpina. Un tânăr de 22 ani a murit, după ce s-a răsturnat cu motocicleta

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE 2 - Din păcate, un tânăr de 22 ani, conducătorul motocicletei, a fost declarat decedat, iar un alt tânăr, de aceeași vârstă, pasager pe motocicletă, este asistat la fața locului, cu politraumatisme, dar conștient. Traficul este blocat.
UPDATE 1 - Din primele cercetări a reieșit că motociclistul venea dinspre Cornu spre centrul Câmpinei, iar la un moment dat a pierdut controlul motocicletei marca ”Suzuki” și a pătruns pe contrasens, după care a lovit o bornă kilometrică. În urma impactului, conducătorul motocicletei și pasagerul din spatele lui au fost proiectați pe carosabil.


Duminică după-amiază, pe Bulevardul Carol I, din Câmpina, în cartierul Câmpinița, între intersecțiile cu străzile Panduri și Viitorului, chiar în apropierea Parcului ”Iulia Hasdeu” (fost Durbac), a avut loc un grav accident de circulație, în care a fost implicată o motocicletă, care s-a răsturnat.

Din primele informații furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, în accident au fost implicate două persoane, dintre care una este inconștientă.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

13336 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 22.09.2022 13:30 Câmpina a devenit orașul morților, morților din accidente rutiere!...așa e când generația de analfabeți, cretini a ajuns la maturitate!!!... Zgomotul produs de motociclete, mașini tunate nu deranjează pe nimeni, bine că miliția se ocupa de cu totul altceva, ...

Actualitate

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2191 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Alte stiri recente

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.