Accident pe DN1, la intersecția spre Florești. Două autoturisme s-au lovit violent

Actualitate (Categoria articolului)

Luni după-amiază, pe DN1, în celebra intersecție cu drumul spre Florești, a avut loc un nou accident rutier, fiind, probabil, intersecția din județul Prahova unde se produc cele mai multe și mai grave accidente rutiere.

Din primele informații, cel mai probabil, din cauza neacordării de prioritate, două autoturisme în care se aflau cinci ocupanți s-au lovit violent. La fața locului s-au deplasat un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD, după cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova. Cele cinci persoane au fost asistate medical la fața locului, dar, din fericire, niciuna dintre acestea nu a avut nevoie de transport la Spitalul de Urgență, alegându-se doar cu o sperietură care va fi greu de uitat.
După cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din primele verificări a reieșit că un bărbat de 35 de ani, care se deplasa la volanului unui autoturism pe DN1, pe sensul Ploiești  - Câmpina, la efectuarea virajului la stânga, spre DJ 720, către Florești, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar pe drumul național, dinspre Câmpina spre Ploiești. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

5753 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

397 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

170 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

176 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

424 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.