Peste 150 de copii au participat la Cupa "Micul Samurai" - Câmpina 2017

Sport (Categoria articolului)

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a organizat sâmbătă, 28 octombrie, în sala de la Casa Tineretului, ediţia a XII-a a Cupei "Micul Samurai", la care au participat peste 150 de copii din Câmpina, împrejurimi şi de pe Valea Prahovei. Copii cu vârste între 4 ani şi 14 ani, unii dintre ei aflându-se la prima lor competiţie.

Cupa "Micul Samurai" este organizată de CS AIKO pentru a le oferi ocazia copiilor să simtă atmosfera de concurs, cu arbitri, cu public, cu anumite reguli bine stabilite. Copiii s-au bucurat de această competiţie, iar părinţii, bunicii, fraţii şi surorile sau prietenii "micilor samurai" parcă au avut emoţii ceva mai mari decât concurenții.
Întrecerea s-a desfășurat pe două suprafeţe de joc (tatami) şi în probe de kihon şi kata (video). La finalul concursului, mai mulţi sportivi de la AIKO Câmpina, membri ai loturilor naţionale, sub comanda lui Sensei Gabriel Timofte, au oferit o scurtă demonstraţie, foarte apreciată de toţi cei prezenţi (video).
Festivitatea de premiere a fost oficiată de consilierii locali Monica Clinciu și Livia Lupu, copiii care au obținut medalii bucurându-se de performanţa lor şi de şansa de a fi filmaţi şi fotografiaţi pe podium, de mulţimea de părinţi prezentă la competiţie.

5758 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1834 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2145 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

270 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

218 vizualizari
24 apr. 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors.