Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

Este cea de-a treia candidatură depusă pentru funcția de primar al Câmpinei, la alegerile din 27 septembrie 2020. Termenul limită de depunere a candidaturilor este 18 august. Cel mai probabil, Alin Moldoveanu va fi singurul candidat independent la Primărie la aceste alegeri. Alin Moldoveanu a mai candidat la funcția de primar în anul 2008, pe când era membru al PNDC, iar atunci a furnizat marea surpriză a alegerilor locale, intrând în cel de-al doilea tur de scrutin alături de Horia Tiseanu. Pentru cel de-al doilea tur, însă, toate celelalte partide importante din Câmpina s-au aliat împotriva lui Alin Moldoveanu și astfel Horia Tiseanu a câștigat atunci un nou mandat de primar. Apoi, din 2012 până în iulie 2020, Alin Moldoveanu a fost primarul comunei Poiana Câmpina. Revine acum la Câmpina, pentru a candida la Primărie. Experiența de la Poiana Câmpina mi-a prins foarte bine, am muncit mult, am învățat multe, am devenit mai matur și, cred eu, mai puternic. Am realizat multe la Poiana Câmpina și cred că pot face lucruri bune și pentru Câmpina, împreună cu oamenii, așa cum am făcut și la Poiana. Mă întorc acum să candidez la Câmpina nu doar pentru că îmi doresc eu asta, ci și pentru că am primit numeroase mesaje din partea unor locuitori ai municipiului în acest sens”, după cum ne declara recent Alin Moldoveanu.

4715 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Votant nedumerit 15.08.2020 01:40 Si cine il sustine.Lista de consilieri? Sa stiu sa il votez.Astept lista Psd si Alde.Stanga nu are nici o sansa.

Politică

4760 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

1 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2449 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

1031 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2197 vizualizari
17 sept. 2021 21:50

Societatea Voipan Câmpina a oferit cadouri pentru 100 de copii, la început de nou an școlar

Rechizite pentru 100 de copii din familii cu posibilități materiale reduse, acesta a fost darul societății Voipan Câmpina la începutul noului an școlar. Un dar răsplătit generos de copii, cu un zâmbet. Pentru că, până la urmă, ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil?!