Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

Este cea de-a treia candidatură depusă pentru funcția de primar al Câmpinei, la alegerile din 27 septembrie 2020. Termenul limită de depunere a candidaturilor este 18 august. Cel mai probabil, Alin Moldoveanu va fi singurul candidat independent la Primărie la aceste alegeri. Alin Moldoveanu a mai candidat la funcția de primar în anul 2008, pe când era membru al PNDC, iar atunci a furnizat marea surpriză a alegerilor locale, intrând în cel de-al doilea tur de scrutin alături de Horia Tiseanu. Pentru cel de-al doilea tur, însă, toate celelalte partide importante din Câmpina s-au aliat împotriva lui Alin Moldoveanu și astfel Horia Tiseanu a câștigat atunci un nou mandat de primar. Apoi, din 2012 până în iulie 2020, Alin Moldoveanu a fost primarul comunei Poiana Câmpina. Revine acum la Câmpina, pentru a candida la Primărie. Experiența de la Poiana Câmpina mi-a prins foarte bine, am muncit mult, am învățat multe, am devenit mai matur și, cred eu, mai puternic. Am realizat multe la Poiana Câmpina și cred că pot face lucruri bune și pentru Câmpina, împreună cu oamenii, așa cum am făcut și la Poiana. Mă întorc acum să candidez la Câmpina nu doar pentru că îmi doresc eu asta, ci și pentru că am primit numeroase mesaje din partea unor locuitori ai municipiului în acest sens”, după cum ne declara recent Alin Moldoveanu.

5334 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Votant nedumerit 15.08.2020 01:40 Si cine il sustine.Lista de consilieri? Sa stiu sa il votez.Astept lista Psd si Alde.Stanga nu are nici o sansa.

Politică

216 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

2409 vizualizari
10 aug. 2022 13:20

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

3 comentarii

Am primit la redacție un comunicat din partea USR, care solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei, subiect care a suscitat atâtea discuții. Iată comunicatul USR:

Alte stiri recente

2035 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

289 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.