CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Microbuzul dat de Guvern singurului club sportiv școlar din Câmpina stă de un an la Primărie

- Actualitate -

Microbuzul dat de Guvern singurului club sportiv școlar din Câmpina stă de un an la Primărie

În luna iunie a anului trecut, la Câmpina a ajuns unul dintre cele 65 de microbuze achiziționate de Guvern pentru cluburile sportive școlare din cadrul unităților de învățământ. În cazul Câmpinei, microbuzul avea ca destinație Clubul Sportiv Școlar 'Constantin Istrati', singura structură sportivă de acest tip din municipiu. Din păcate, a trecut un an și sportivii clubului menționat încă nu au văzut nici măcar cum arată acest microbuz.

Sportivii de la Clubul Sportiv Școlar 'Constantin Istrati' fac în continuare deplasările la competițiile din țară cu microbuze închiriate de la firme locale (în București), cu mașinile profesorilor și ale unor părinți (la Pitești), cu trenul, atunci când este vorba despre localități mai îndepărtate, cum ar fi Arad sau Cluj Napoca. Și merg la competiții unde reprezintă Câmpina și de unde se întorc cu numeroase medalii și titluri naționale. După cum ne-a declarat antrenorul sportivilor de la CSȘ 'Constantin Istrati', profesorul Nicolae Pavel, cheltuielile cu transportul la diferite concursuri sunt foarte mari, iar microbuzul ar fi fost binevenit, mai ales că era destinat acestui club (video). Un club care, precizăm, nu primește niciun fel de finanțare de la bugetul local.

Sportivii de la alte cluburi școlare din țară merg de luni bune la competiții cu microbuzele date de Guvern, numai cei de la Câmpina trebuie să se descurce pe cont propriu cu transportul. Asta în condițiile în care conform OUG 17/2014, în baza căreia au fost cumpărate aceste autovehicule, 'microbuzele vor fi utilizate exclusiv în scopul deplasărilor sportivilor şi colectivelor tehnice aferente din cadrul unităţilor aflate în coordonarea/subordonarea Ministerului Tineretului şi Sporturilor şi al Ministerului Educaţiei Naţionale la competiţiile sportive interne si internaţionale, precum şi pentru deplasarea sportivilor şi colectivelor tehnice aferente, din cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar care au în structură şi secţii de club sportiv şcolar, la competiţiile sportive interne şi internaţionale”. Potrivit aceluiaşi act normativ, toate costurile legate de utilizarea acestor microbuze – întreţinere, combustibil necesar funcţionării, plata personalului care va asigura conducerea microbuzelor etc. – vor fi suportate din bugetelor proprii ale unităţilor administrativ – teritoriale, beneficiare ale microbuzelor repartizate, precum şi din bugetele Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Educaţiei Naţionale.

Microbuzul dat Câmpinei pentru clubul sportiv școlar poate fi văzut în curtea Primăriei. A fost folosit ocazional pentru transportul unor delegații străne care au vizitat localitatea. A fost angajat chiar și un șofer profesionist pentru acest microbuz, dar despre destinația lui legală, cea prevăzută în OUG 17/2014, nu se mai spune nimic. Am transmis Primăriei Câmpina o adresă prin care solicităm o explicație cu privire la această situație. De ce microbuzul dat de Guvern special pentru un club sportiv școlar este folosit de Primărie și nu de sportivi? Nu am primit, încă, niciun răspuns. Probabil în cursul acestei săptămâni sau mai târziu. Oricum, vom reveni asupra acestui subiect în momentul în care vom primi și punctul de vedere al Primăriei Câmpina.


08 Aug 2016 12:43 7897 vizualizari


Comentarii


  • 09.08.2016 18:50 ramona eli Primarul care este obosit ,plictisit ,depasit de vremuri cu sacul plin si ales prin nepasarea oamenilor e mai mult mort decat viu,dar viceprimarul fresh cum pune Campina in miscare cu microbuzul parcat pe locul de handicapati,dar consilierii depasiti de expertiza profesionala ce asteapta doar indemnizatia si concediul platit de populatie.JALLEEEEEEEEEEEEEEEE.
  • 08.08.2016 21:55 Claudiu Dar presedintele Comisiei de Sport din CL, marele maestru de ... Fratila, ce are de spus? Sa nu ii da voie seful lui de partid, (...)Tiseanu sa vorbeasca! Va dati seama ce oameni ne conduc?!
  • 08.08.2016 18:13 Mariana Cred ca e penala aceasta noua afacere a lui Tiseanu! Poate fi incadrata fapta la abuz in serviciu, la deturnare de fonduri... Practic, Guvernul a dat primariei un bun pentru a-l folosi intr-un anumit scop, iar Tiseanu l-a folosit la cu totul si cu totul altceva! E ca atunci cand le da guvernul bani pentru o lucrare, iar ei ar folosi banii la altceva. Nu e penala treaba?! Atata sfidare si atata bataie de joc al adresa legii este greu de gasit!
  • 08.08.2016 17:19 Seby E intamplator ca microbuzul e parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap? Avand in vedere ca nu a ajuns la CSS asa cum era normal doar cu binecuvantarea primarului, cred ca nimic nu e intamplator!
  • 08.08.2016 16:53 Deniss Primarul e preocupat cu borduri,cu taiat panglici.Daca nu se ia taurul de coarne cu asta ramane.Grav este ca ar trebui sa ne mandrim cu cei de la Petrol,cu copii dl Pascu,cu fiul lui Marianov....tineri care sunt o incantare pentru oras.S-au facut cereri si memorii la Ministerul Educatiei si ISPH,Ministerul Tineretului sau cum se numeste?Trebuie mediatizat ca ne mananca serpii si sobolanii...pacat de terenul de fotbal care va zace in paragina...veti vedea
  • 08.08.2016 14:02 minion Microbuzul are nr. de circulatie PH - PMC. (Primaria Municipiului Campina). Alte masini apartinand Primariei Campina (masina primarului, a viceprimarului, a sefului Politiei Locale) nu sunt inmatriculate PMC ! De ce oare ?!? Ca sa fie remarcate de campineni ?!?
113 vizualizari 25 Jul 2024 19:27 Primim de la cititori. Grădinile suspendate de la... Căminul Petrol

Primim de la cititori. Grădinile suspendate de la... Căminul Petrol

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.38.425 o imagine surprinsă în cursul zilei de joi, 25 iulie, în incinta Căminului Petrol.

citeste mai mult
2183 vizualizari 24 Jul 2024 23:14 Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Joi, 25 iulie, de la ora 11.00, primarul Alin Moldoveanu i-a convocat pe consilierii locali într-o ședință extraordinară, care cu siguranță va provoca multe discuții.

citeste mai mult
554 vizualizari 24 Jul 2024 20:17 Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

În cursul zilei de joi, 25 iulie, între orele 9.00 și 14.00, la Câmpina este planificat un exercițiu al Inspectoratului Județean al Jandarmeriei, care va avea loc în interiorul unității de jandarmi din sudul Câmpinei, vis-a-vis de Complexul comercial Lidl.

citeste mai mult
1930 vizualizari 24 Jul 2024 13:30 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV