CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina a pierdut semifinala și va juca finala mică

- Sport -

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina a pierdut semifinala și va juca finala mică

În penultima zi a turneului final al Campionatului Național de Handbal feminin jujniori III, Spernață, care are loc la Sceava, CS Câmpina a pierdut semifinala.

Chiar dacă a condus la pauză cu un clar 13-6 în fața echipei ACS Ștefan Birtalan București, elevele lui Daniel Vasile au căzut efectiv în repriza secundă, pe care bucureștencele și-au adjudecat-o cu 15-6, impunându-se astfel aproape la limită cu 21-19.
Antrenorul Daniel Vasile a folosit și în semifinală același lot deplasat la Suceava: Teodora Alexe, Daria Cojani, Rebeca Chitălan - portari, Cătălina Antonie, Mălina Cărămidaru, Antonia Dragomir, Ilinca Neagu, Carina Vasile, Sabrina Lupu, Sofia Robu, Antonia Robu, Mara Apetre, Ioana Duță, Alessia Stamate, Mălina Roiniță.
Semifinala a fost arbitrată de sucevenii Ionuț Bărgăuan și Marcel Nicolaevici.
În urma acestui rezultat, CS Câmpina va juca finala mică a turneului, o performanță remarcabilă. Finala mică va avea loc miercuri, 29 mai, de la ora 11.00, în fața formației gazdă a turneului, LPS Suceava, care în semifinală a fost învinsă de Pro Sport Focșani cu 18-15.


28 May 2024 21:53 2073 vizualizari


Comentarii


1618 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1405 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
912 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
626 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV