Evenimentul ”Serile teatrului câmpinean” a fost anulat din cauza Ordonanței austerității

Eveniment (Categoria articolului)

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale toamnei de la Câmpina - ”Serile teatrului câmpinean”, care urma să aibă loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza” în perioada 9-12 noiembrie, a fost anulat.

Motivul este reprezentat de intrarea în vigoare a Ordonanței austerității, în care - printre altele - nu sunt permise finanțările unor evenimente de aceste gen, chiar dacă acestea au fost antamate înainte de intrarea în vigoare a celebrei ordonanțe.
Așadar, nu îi veți mai putea vedea la Câmpina pe Medeea Marinescu, Marcel Iureș sau Horațiu Mălăele, sau cel puțin nu în cursul acestei luni la ”Serile teatrului câmpinean”.
Acum, conducerea Casei de Cultură ”Geo Bogza” ne-a precizat că va anunța în cel mai scurt posibil data de la care persoanele care și-au achiziționat abonamente pentru acest eveniment se vor putea prezenta pentru rambursarea contravalorii acestora.

3291 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 03.11.2023 17:54 Bine că a cheltuit primarul o căruță de bani pentru o lună de șușanele cu tot felul de ”artiști” obscuri.Pănă la urmă de ce să vedem mari actori precum Medeea și ceilalți? Atăt îi duce capul pe cei care zic că administrează orașul, cu rezultate proaste, atăta fac.
  • Alin 03.11.2023 22:59 Hai că a rezolvat Alinus și cu tot ceea ce înseamnă cultură în Câmpina! Mă întreb ce a mai rămas... Un oraș ca după bombardament. Străzi din ce în ce mai proaste Oameni fără locuri de muncă Tineri forțați să-și petreacă wekendul în OMV Bătrâni păcăliți cu 2 lei ETC. ”N'am promis....dar nici n-am facut”
  • Cătălin Nedelcu 04.11.2023 04:25 Las' că, compensează cu vârf și îndesat prin nopțile de groază, circoteca (vento)! Beții crunte, bătăi pe măsură, poliție, nevoi scăpate pe treptele superbei clădiri de patrimoniu a teatrului Geo Bogza, etc! Toate se pare, în mintea creată a autorităților campinene, în deplină concordanță cu menirea acestui lăcaș de cultură! Daaar dacă, mă gândesc totuși, asta ar fi direcția viitoare spre divertisment a noastră, a campinenilor, atunci, ce-ati zice să se organizeze la noi în curtea primăriei și cu domn' primar cu brasarda tricoloră pe piept, vanzand bilete la poartă, asta numai și numai pentru o mai bună rentabilitate a sediului 'clasei noastre conducătoare', 'bâlciul săptămânal' de la Băicoi, bineînțeles doar, spre ai fundamenta cu adevărat, orientarea progresiv-distractivă a acestei instituții! Bravos națiune, ar exclama nenea Iancu, adresându-se urbei noastre, cu cei mai mulți intelectuali pe metru pătrat!!!

Eveniment

1658 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

1924 vizualizari
28 feb. 2024 20:35

Centrul de Recuperare și Educație Împotriva Adicțiilor pentru Adolescenți și Tineri, inaugurat la Spitalul Voila Câmpina

2 comentarii

La Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina a fost inaugurat miercuri, 28 februarie 2024, Centrul de Recuperare și Educație Împotriva Adicțiilor pentru Adolescenți și Tineri, un proiect derulat într-un parteneriat format din Asociația "Zi de Bine", Atelier Psy și Spitalul de Psihiatrie Voila.

Alte stiri recente

1484 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

780 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.