Interesul poartă fesul... electoral. 6.000 de lei de la bugetul Câmpinei pentru sărbătorirea Zilei Romilor

Actualitate (Categoria articolului)

Ziua Câmpinei - 1.000 lei. Ziua Limbii Române - 2.000 lei. Ziua Națională a României - 4.000 lei. Ziua Internațională a Romilor - 6.000 lei. Acestea sunt sumele propuse de Comisia de Cultură pentru evenimentele menționate, sume care vor fi aprobate în această seară la ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina. Vorbim despre lista manifestărilor culturale stabilite pentru 2016 de administrația câmpineană, o listă pe care apare în premieră locală sărbătorirea Zilei Romilor. Ar fi o coincidență prea mare să credem că această acțiune nu are nici o legătură cu faptul că în iunie avem alegeri locale.

Să nu se înțeleagă greșit, nu avem noi o problemă cu cetățenii romi. Dar nici nu ni se pare corect ca pentru Ziua Câmpinei să aloci 1.000 lei și să organizezi un simpozion, iar pentru Ziua Romilor să faci spectacol la Casa Tineretului. Nu ni se pare corect ca pe 8 aprilie să umpli sala cu romi, să le dai diplome și cadouri, să plătești ansambluri folclorice care să le cânte, doar pentru că are cineva nevoie de voturile lor. Iar apoi să nu-și mai aducă nimeni aminte de ei până la următoarele alegeri. 

6207 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Jack 02.02.2016 10:11 O mare țigănie! Ca sa fiu in ton cu evenimentul. Rușine Tiseanu si cine a mai gândit porcăria asta! Si rusine cui o vota așa porcărie!
  • un rom 02.02.2016 10:28 Va rog sa verificați cine va lua banii pt organizarea acestei zile. La fel ca la romani, si la țigani, aia care sunt in frunte fura de sting! Din păcate,o idee buna, se transforma intr-un joc dirijat de liderii noștri!
  • Paul 02.02.2016 10:30 Dacă Tiseanu nu va mai fi primar pana pe 8 aprilie si nu va putea fi prezent la eveniment, cine va lua voturile pentru acest bairam țigănesc pe bani publici?
  • Tudor 02.02.2016 11:17 Țigănie curată! Cred că noi, românii, chiar ne putem considera discriminați.
  • Ion Dandoaselea 02.02.2016 11:27 Oare cine este presedintele Comisiei de Cultura (Sport si Sanatate) din Primaria Campina? Cumva un domn care la vremea sa a picat cu brio bacalaureatul la limba romana? Care a absolvit o facultate obscura la varsta unei tinereti tarzii? Care (in afara indemnizatiei de consilier) nu declara nici un venit de ani de zile? Care se da cu nerusinare "scriitor si publicist" ? Care tuna intr-o sedinta de consiliu ceva vreme in urma ca el personal va da romilor tarabe in piata ? Daca stiti raspunsul la intrebarea mea va explicati atunci si de ce veti plati din banii dumneavoastra pentru sarbatoarea romilor ... Sau mai bine zis, quod erat demonstrandum !
  • As 03.02.2016 08:15 De-a "rasu-plansu..."Mare dreptate au cei care au facut comentarii anterior.
  • Tudor 04.02.2016 09:51 Nu trebuie sa moara si capra vecinului daca nu ai capra, cumpara-ti! Mai simplu, sedintele de consiliu local sunt publice.Sau si mai simplu:sunt oameni pe care i-ati votat in consiliu, intalniti-va cu ei, faceti propuneri pe care sa le duca si sa le aprobe in consiliu. Asta se poate doar daca nu i-ati ca v-au lasat un cadou pe scara blocului.
  • Andrei 07.04.2016 06:56 Ca tot ati adus aminte de sumele alocate,să uitați de salariile polițiștilor comunitari care din data de 6.04.2016 păzesc barierele parcarii din spatele Casei Tineretului.

Actualitate

5098 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

3007 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

408 vizualizari
29 feb. 2020 12:49

Cupa României, faza județeană, 16-imi de finală. Rezultate

Sâmbătă și duminică au loc partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, fază din care au intrat în competiție și echipele din primul eșalon valoric județean. Primele două partide s-au disputat sâmbătă dimineață, celelate jocuri fiind programate în această după-amiază și mâine dimineață.

689 vizualizari
29 feb. 2020 10:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.